30 Nisan 2013

Seda Önder ekrana mı transfer oluyor?..

"Şaheser" isimli albümüyle müzik listelerini sallayan güzel şarkıcı Seda Önder, ekrana mı transfer oluyor?...


Demet Akalın, Twitter'da beklemediği bir tepkiyle karşılaştı!..

Genç kızın attığı 'Seni dinleyen insanların kulağını s.... ben' tweetini herkesle paylaşan Demet Akalın avukatının işlem başlattığını da takipçilerine duyurdu.


Hadise Miami'den Ev Satın Aldı!..

ABD'de ev sahibi olanlar arasına Hadise de katıldı.


Sibel Can, Seda Sayan ve Acun Ilıcalı derken Miami'de ev sahibi olan ünlülere bir isim daha eklendi.

İKİNCİ ADRESİ OLACAK

Oktay Kaynarca'dan 'milliyetçilik' dersi!..

T.C. ibaresinin devlet kurumlarındaki tabelalarından sökülmesini protesto etmek için twitter’da isminin önüne T.C yazan Oktay Kaynarca’yı sanal alemde kızdırdılar.



Bu konu hakkında bir süredir twitter’de bazı takipçileriyle tartışan Kaynarca bu kez kendisine milliyetçi diyen bir kişiyle twitter’da ağız dalaşına tutuştu.

Pınar Altuğ’dan dudak uçuklatan ücret!..

Ünlü sunucu Pınar Altuğ’a, yeni televizyon kanalı Artı 1 TV’den sabah programı teklif edildiği ortaya çıktı. Kanalın yöneticileriyle bir araya gelen Altuğ, hafta içi her sabah sunacağı program için öyle bir ücret istedi ki, herkesi şaşırttı.


Acun'un kedili tişörtü olay oldu!..

Survivor'da Acun'un giydiği tişört, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu


Victoria Beckham: 'Tasarım Yaparken Soyunurum'

Victoria Beckham kıyafet tasarımlarını çıplakken yaptığını açıkladı.


Eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham Londra’daki Moda Festivali’nde çoğu zaman tasarımlarının yaratım sürecinde ekibinin karşısında soyunduğunu söyledi.

29 Nisan 2013

Kardashian Bir Teknede Bir Çekimde!..

Hamile Kardashian ailesiyle tekne turunda!


Merve Boluğur: "Başrol Takıntım Yok!.."

Hemcinslerinin çoğunun aksine alışverişi sevmiyor, gardırobunun mütevazılığı şaşırtıcı. ‘Kuzey Güney’in fettan kadını Merve Boluğur, “Kendimi anlatmayı sevmiyorum. Zaten karşıdaki kişinin anladığı kadarsınızdır” diyor. Konu aşka gelince de “Gözler yalan söylemez” cümlesi çıkıyor ağzından.


28 Nisan 2013

Sinan Akçıl, Kuşum Aydın'a benzemişsin!..

Yorumcu kimliğiye sık sık eleştirilere maruz kalan Sinan Akçıl'ın, Beyaz Show'daki performansı Twitter'ı karıştırdı.


Justin Bieber'dan Nokta Koyan Fotoğraf!..

Son günlerde çıkan Selena Gomez ile Justin Bieber’ın yeniden birlikte oldukları dedikodularını cevapsız bırakan ünlü çift son hamleleri ile beklenen cevabı vermiş oldu.


Justin Bieber sosyal paylaşım sitesi üzerinden; ‘Çok uzun süredir müzik yapıyorsun bebeğim gel bana sarıl’ notuyla paylaştığı fotoğraf ile ilişkileri hakkındaki sorulara yanıt vermiş oldu.

Selena Gomez’in, üstsüz bir şekilde bilgisayar başında oturan Biber’a arkasından sarıldığı poz ile ünlü ikili tekrar birlikte olduklarını hayranlarına ilan etmiş oldu.

26 Nisan 2013

Candan Erçetin'den Anneler Günü konseri!..

Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 2012-2013 sezonunda 3 kez sahne alan Candan Erçetin, sezondaki son konserini Anneler Gününde, 12 Mayıs Pazar günü vermeye hazırlanıyor.


Saat 16:00'da Park Müzikhol organizasyonuyla gerçekleşecek Candan Erçetin konserinin biletleri; tüm Biletix gişelerinde ve Bostancı Gösteri Merkezi gişesinde.

Miley Cyrus Yepyeni Bir Tarzla Geliyor!..

Will.i.am albümü sırasında birlikte çalıştığı Miley Cyrus’ın yeni albümüyle birlikte kendini yenileyeceğini söyledi.


Teoman: "Müziğe geri döndüm çünkü!.."

İki yıl önce müziği bıraktığını açıklayan Teoman; Vodafone FreeZone'un düzenleyeceği konserlerle sahneye dönüyor. Ünlü rockçının, Şebnem Ferah ile birlikte çıkacağı konser turnesinin basın toplantısı; önceki akşam Beyoğlu The Hall'de yapıldı.


Demi Moore'a Şok Suçlama!..

Kendisinden 15 yaş küçük oyuncu eşi Ashton Kutcher’dan ayrıldıktan sonra bunalıma giren Demi Moore hakkında dudak uçuklatan iddia. 51 yaşındaki Moore'un bu kez eski eşi Bruce Willis’ten olan kızı Rumer’un eski nişanlısı Harry Morton ile görüldüğü ileri sürüldü.


Eva Longoria, Dr. Öz Şov'a Konuk Oldu!..

2011 yılının sonlarında kocası Tony Parker’dan ayrılan Eva Longoria (38), o dönemde kendine dikkat etmeyi bıraktığını söylüyor.


Nihat Doğan'dan Panpiş'e Umre desteği!..

Umre'ye gideceğini açıkladıktan sonra eleştiri yağmuruna tutulan Hilal Cebeci'ye Nihat Doğan destek verdi.


Obama'nın dövme nefreti!..

ABD Başkanı Barack Obama, iki kızının dövme yaptırmaması için bulduğu yöntemi Beyaz Saray muhabiri Savannah Guthrie’ye açıkladı.


Obama ve eşi Michelle, kızları Sasha (11) ve Malia’ya (14) “Eğer dövme yaptırırsanız, biz de aynı yere dövme yaptırıp YouTube’a çıkar ve ‘İşte aile dövmemiz’ diye herkese gösteririz” demiş.

Okan Bayülgen Müslüm Baba şarkısı söyledi!..

Türkiye'nin ünlü isimleri geçen ay hayatını kaybeden Müslüm Gürses için ‘Baba Şarkılar’ albümünde buluşuyor


Model, Della Miles, Haktan ve Genco Arı gibi isimlerin yer aldığı albüm için Okan Bayülgen de Grup Kühn’le birlikte Gürses’in Dertler İnsanı şarkısını seslendirdi. Bayülgen’in şarkısı şimdiden Youtube’a yüklendi. 1 Mayıs’ta çıkarılması planlanan 45 şarkılık albümün tanıtımı; Müslüm Baba’nın doğum günü olan 7 Mayıs’ta yapılacak.

Şafak Sezer'e 5 yıl hapis şoku!

Alemin Kıralı dizisinin setinde tartıştığı kameraman Kemal Arslan'a yumruklayıp kulak zarını patlattığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sezer'e dava açıldı.


Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Şafak Sezer'in kasten yaralama suçundan 3 yıl, hakaret suçundan da 2 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmasını talep etti.
Ünlü oyuncu, rahatsız olduğuna dair rapor göndererek ilk duruşmaya katılmadı. Duruşma, Sezer'in savunmasının alınması için ertelendi.            

Porsche'nin Seçimi Maria Sharapova!..

Alman lüks otomobil üreticisi, yeni marka yüzü olarak kortların güzel ve yetenekli ismi Maria Sharapova'yı seçti.


Tenis kortlarının yıldızı Maria Sharapova, artık Porsche için gülümseyecek. Bu sene tasarım stüdyosunun kırkıncı ve 911 efsanesinin ellinci yıldönümünü kutlayan Porsche, önümüzdeki üç sene için, yeni marka yüzü olarak Maria Sharapova ile anlaştı.

Işıl Reçber'den Victoria Secret tweeti!..

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecisi Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den Victoria's Secret tweeti.


Kadınların olduğu kadar erkeklerin de yakından takip ettiği ünlü iç çamaşırı firması Victoria’s Secret, her yıl yaptığı defileler dışında ilginç dükkan tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Bu mağazalardan birine uğrayan kaleci Rüştü Reçber’in eşi de beğendiği bir koltuğun fotoğrafını paylaşmış ve altına da ‘Victoria’s Secret’in en güzel yanı, mağazalardaki feminen odaları’ notunu düşmüş.


Galaxy S4'ün büyük problemi!..

Galaxy S4, daha piyasaya bile çıkamadan bu sorunla boğuşmak zorunda kaldı...


Amerika'dan gelen haberler Samsung'un büyük bir reklam kampanyasıyla tanıttığı, merakla beklenen modeli Galaxy S4'ün tedarik zincirinde sorunlar olabileceğini gösteriyor.


Justin Bieber'ın tur otobüsünde uyuşturucu bulundu!..

Polis sözcüsü Lars Bystrom, başkent Stockholm'daki Globen konser salonunda dün sahne alan Bieber'ın park halindeki boş tur otobüsüne baskın düzenlediklerini, otobüste az miktarda uyuşturucu madde ve şok tabancası ele geçirdiklerini ifade etti.


Yetkili, kimsenin gözaltına alınmadığını, uyuşturucu maddenin incelenmek üzere laboratuvara götürüldüğünü söyledi.

25 Nisan 2013

Bu yıl yaşanacak üç Ay tutulmasının ilki bu gece gerçekleşecek!..

TÜBİTAK’ın hazırladığı 2013 Yılı Gök Olayları Yıllığı’na göre, bu yıl yaşanacak üç Ay tutulmasının ilki bu gece yaşanacak.


Tutulma Ortadoğu, Asya’nın büyük bölümü, Avrupa, Avustralya ve Antarktika’dan gözlenebilecek. Ay’ın tamamı gökyüzünde dünyanın yarı gölgesinden geçeceği için parlaklığı hafifçe azalıp rengi kızıllaşacak. Tutulma 21.04’te başlayacak, tutulmaortası saat 23.07’de gerçekleşecek ve 23.21’de sona erecek.

Miranda Kerr’in Yerini Alacak Victoria’s Secret Meleği!..

Victoria’s Secret’ın en yeni modeli 20 yaşındaki Karlie Kloss’un, uzun bir dönem Victoria’s Secret ile çalışmasının ardından ekipten ayrılan Miranda Kerr’in yerini alabileceği düşünülüyor.


Business Insider’ın haberine göre her yıl Victoria’s Secret Moda Şovu platformunda 40 model yürürken, bu modellerin yaklaşık sadece 10’u “melek” ünvanını alıyor.

Ben Affleck 1.5 Dolarla Geçinecek!..

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, dünyada 1 milyar 400 milyon kişinin açlık sınırında yaşadığına dikkat çekmek için ilginç bir kampanyaya katılacak. Affleck, günlük 1.5 dolar ile geçinmeye çalışacak.


Ünlü aktör Ben Affleck, her yıl yapılan "Açlık Sınırında Yaşa" kampanyasına katıldı.

İstanbul Ünlü Müzik Gruplarını Ağırlayacak!..

Geçtiğimiz haftalarda Blur'u açıklayan Efes Pilsen One Love Festival'de diğer isimler de belli olmaya başladı. İngiliz grup Foals ve Fransız Wax Tailor açıklanan yeni isimler.


Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleştirilen Efes Pilsen One Love Festival, 12. yılında da müzikseverlere müzik, eğlence ve festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Harry Styles: Taylor Swift Tam Bir Baş Ağrısıydı!..

One Direction grubunun yakışıklı üyesi Harry Styles’in eski kız arkadaşı Taylor Swift hakkında yaptığı yorumlar şaşırttı.


Genç kızların sevgilisi Harry Styles, kendisi gibi şarkıcı olan eski kız arkadaşı Taylor Swift hakkında konuştu. İngiliz basınından Daily Mail sitesinde yer alan habere göre 19 yaşındaki şarkıcı One Direction grubunu konu alan ve yakında yayınlanacak belgeselde çarpıcı açıklamalar yaptı.

23 yaşındaki eski sevgilisi Taylor Swift için “Tam bir baş ağrısıydı” şeklinde konuşan Styles, henüz hayatının aşkı ile tanışmadığını da ekledi. Styles’ın pek de centilmence olmayan yorumları hayranlarını oldukça şaşırttı. Styles, daha önce Caroline Flack ve Cara Delevingne ile de birlikte olmuştu.


İbrahim Tatlıses'i Allah'a havale ediyorum!..

Albümde sanat müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren Yaşar, "Türk müziğinin ölmez olduğunu düşünüyorum. Kendime yakıştırıyorum bu şarkıları. Sahnede de okuyorum. Albümde de olsun istedik" dedi.


Hayatında birisinin olduğunu ve ileride evlenmek istediğini ifade eden Ebru Yaşar, "Son dönemlerde çocuk isteğim var. Son kullanma tarihim geçmeden çocuk sahibi olmak istiyorum. Abimin esprisi bu" diye konuştu.

Doğuş: "Kolay hayatı seçseydim belki travesti olurdum"

Son dönemlerde sosyal medyada yapmış olduklarıyla gündeme gelen Doğuş, Mesut Yar’a gençlik yıllarında zor dönelerden geçtiğini anlattı. 


Şarkıcılık dışında daha önce simitçilik, ayakkabı boyacılığı yaptığını, inşaatta, gömlekçide, şapkacıda çalıştığını belirten Doğuş, "O dönem benim için geçiş dönemiydi. Zor bir dönemdi. İki seçenek vardı önümde. Normal hayat mı zor hayat mı? Bu seçim sokaklardan gelen bir adam için zordu. Normal hayat havada bulup tavada yemekti. Zor olan çalışmaktı. Ben zor olan hayatı yani çalışmayı seçtim. O yolda ilerledim ve Allah da yolumu açtı" diye konuştu.

"Kolay hayatı seçseydim belki travesti olurdum"
16 senedir güzel bir hayat sürdüğünü belirten Doğuş, "Kolay olan hayatı seçseydim şimdi belki travestiydim, belki İspanya para birimiydim, belki ölmüştüm. 16 senedir güzel bir hayatım var. Öncesini yok sayıyorum zaten" dedi.

cnnturk.com

Pet Shop Boys İstanbul’a Geliyor!..

Efsanevi ikili Pet Shop Boys 26 Haziran’da İstanbul’da hayranlarıyla bir araya gelecek.


İstanbul bu yaz milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden efsanevi İngiliz grup Pet Shop Boys’u ağırlamaya hazırlanıyor. 26 Haziran akşamı şehrin yeni yaşam ve etkinlik mekanı Lifepark’ta sahne alacak olan İngiliz elektronik dans müziğinin efsanevi ikilisi, sevenlerine enfes bir müzik ziyafeti sunacak. Müzik kariyeri otuz yıldan fazla olmasına rağmen popülerliğini yitirmeyen grubun ‘’West End Girls”, “It’s a Sin”, “Always on My Mind” ve “Heart” gibi klasikleşmiş şarkılarını dinlemek isteyen binlerce kişi Lifepark’ta biraraya gelecek.

30 bin Bieber bileti satıldı!..

Uzun süredir Türk hayranlarının ülkemize gelmesi için sosyal medyada başlattığı kampanyaya duyarsız kalmayan Justin Bieber’in “Believe” adlı dünya turnesi kapsamında İstanbul’da vereceği konserin biletleri tükenmek üzere...


Rihanna Türk Hayranıyla Kucak Dansı Yapacak!..

Rihanna, İstanbul konserinde bir kişiyle kucak dansı yapacak! Ancak 545 liraya satılan ‘Diamond King’ adlı özel bölümden biriyle…


Ünlü R&B şarkıcısı Rihanna’nın İstanbul konseri için geri sayım başladı. Rihanna 30 Mayıs 2013 Perşembe akşamı, Avrupa turnesi kapsamında İnönü Stadyumu’nda sahne alacak.

ŞANSLI İZLEYİCİYE KUCAK DANSI
Bilet fiyatları 130 TL’den başlayıp 545 TL’ye kadar çıkıyor. 545 TL gibi yüksek bir rakamı ödeyenler, konseri en önde, Diamond Ring denilen bölgede ayakta izleyebilecek. Bu bölüm 500 kişilik, ama Sabah gazetesi köşe yazarı Mevlüt Tezel’in haberinden sonra yoğun talep üzerine sayı artabilir!

Çünkü Rihanna konserlerinde, Diamond Ring’ten bir seyirciyi kendi elleriyle seçip sahneye çıkartıyor, yere yatırıp üzerinde kucak dansı yapıyor. Bu öylesine bir kucak dansı da değil, Rihanna’nın şovunun önemli bir parçası, hayranlarına hediyesi. Rihanna, kucak dansı için sadece erkek seçmiyor, şanslı izleyici bir kadın da olabiliyor.

SADECE BİR KİŞİ
Bu dans fanatik Rihanna hayranları için piyango bileti gibi bir şey. Sonuçta hayranı oldukları sanatçıyla çok, ama çok yakınlaşıyorlar. Ama bu piyango sadece bir kişiye çıkıyor ve piyangoyu kaybedenler Rihanna’yı en önde izleyerek teselli oluyor.

Hande Ataizi tasarımcılığa soyundu!..

Uzun süren sessizliğini bozan ve bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Ataizi, boş durmuyor. Takvim'den Aydın Hamze'nın haberine göre; Amerikalı Benjamin Harwey'le evlendikten sonra kabuğuna çekilen Ataizi, yeni bir meslek sahibi daha oldu. Ataizi, manken Deniz Akkaya gibi tasarımcılığa soyundu.


Bir moda sitesi için ayakkabı tasarlayan Hande Ataizi, oldukça iddialı. Tasarımları yakında satışa çıkacak olan Ataizi, "Bu işe para için girmedim. Sadece tasarım konusunda yeteneğim vardı. Onu değerlendirmek istedim. Kadınlar benim zevkime güveniyor" dedi.

Lerzan Mutlu: Rakiplerim artık yaşlandı..

Şarkıcı Lerzan Mutlu'dan müzik dünyasının ünlü isimlerine gönderme: "Sanatçıları bir önceki nesille karşılaştırmayı seviyorlar ama benim rakiplerim artık yaşlandı..."


'Oyuncu' nasıl bir single oldu?
'Kibrit' isimli single'ımdan bir yıl sonra 'Oyuncu'yu çıkardım. Artık şarkı sözü yazıyorum ve 'Oyuncu' da yazdığım ikinci şarkı. Ben Galatasaraylı'yım; aslında bu şarkıyı da Galatasaray için yapmıştım. Parçayı Demet Akalın'ın okuması gündeme gelmişti ama sonra ben okudum.

Aslı Enver Hayranlarına Müjde!..

Son olarak Suskunlar dizisinde rol alan başarılı oyuncu 'Aslı Enver Sokullu'ya yeni sezon için dizi teklifi geldi.


Muhteşem Yüzyıl'ın ve Suskunlar'ın da yapımcısı olan Tims'in yeni sezon için çekeceği '41' isimli dizi için Aslı Enver'e teklifte bulunduğu iddia edildi.

Burak Özçivit ve Nebahat Çehre'nin de rol alacağı 41 dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak. Yeni sezonda Show TV'de yayınlanması plananlanan dizide Aslı Enver Sokullu'nun da rol alması bekleniyor.

24 Nisan 2013

Pahalı Oyuncak Mahkemelik Etti!..

 Tamara Ecclestone ve eski sevgilisi Omar Khyami 380 000 sterlinlik Lamborghini marka araç yüzünden mahkemelik oldu.


28 yaşındaki model aracın kendisinin olduğunu söylerken eski sevgili Khyami Aventador modelindeki aracı 38. doğumgünü hediyesi olarak Ecclestone’un kendisine armağan ettiğini iddia etti.

Gwyneth Paltrow Dünyanın En Güzel Kadını Seçildi!..

Bir Oscar ödülü, rock yıldızı bir kocası ve iki çocuğu bulunan Gwyneth Paltrow (40) şimdi de “Dünyanın En Güzel Kadını” ünvanına sahip oldu.


Today’in haberine göre People dergisinin “En Güzel İnsanlar” isimli özel sayısının kapağında yer alan Paltrow konuya ilişkin olarak, “İnanamıyorum. ‘Bu doğru olamaz ’ diye düşünüp durdum. Hiç bu kadar şaşırmamıştım ve hiç bu kadar gururum okşanmamıştı” dedi.

Miley Cyrus'in Ailesinden Düğüne Veto!

Miley Cyrus, yakışıklı aktör Liam Hemsworth ile dünya evine gireceği günü belirsiz bir tarihe erteledi.


Geçtiğimiz yıl ayrılık kararı alan ancak daha sonra yeniden görüşmeye başlayan çiftin arkadaşları ilişkilerinin sarsıldığını ve her ikisinin de ortak gelecekle ilgili planlarını askıya aldığını söylüyor.

Lady Gaga'nın Bilinmeyen Yönleri!..

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın annesi Cynthia Germanotta kızının bilinmeyen yönlerini anlattı.


Müzik dünyasının ilginç karakterlerinden Lady Gaga'nın annesi kızı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte o notlardan bazıları; 
*Lady Gaga her zaman çok çalışkan bir öğrenci olmuş.
*Arkadaşları eğlenmek için çağırdığında aldıkları cevap "Şan dersim var, gelemem" oluyormuş.
*Harvard Üniversitesi'nde homofobi karşıtı ve zorbalığa uğrayan çocukları korumayı amaçlayanbir konferans verdi.
*Gaga aynı zamanda Born This Way derneğinin de kurucusu.

Miley Cyrus'tan bacak şovu!..

20 yaşındaki eski Disney prensesi Miley Cyrus  haftasonu Beverly Hills’te kaldığı Montage Hotel’den çıkarken görüntülendi.


Cyrus mini kot şortu ve ve topuklu lame ayakkabılarıyla bacak şov yaptı. Kıyafet kombinini siyah bir bluz ve siyah deri çantasıyla tamamlamayı tercih eden güzel çevredeki bakışları üzerine toplamayı başardı.

Genç yıldız bir ayrı bir barışık olduğu nişanlısı Liam Hemswort’le ilgili çıkan ayrılık dedikodularının inadına nişan yüzüğünü parmağına takmıştı.


Acunn

Hilal Cebeci: "Kapanmayı düşünmüyorum"

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Akmerkez’de alışveriş yaparken gazetecilere denk gelince, kendini maneviyata verdiğini ve umreye gideceğini söyledi. 


Tesettüre girmeyi düşünmediğini söyleyen Hilal Cebeci, “Başı kapamayla ilgili çelişkiler var. Her şey kalpte bitiyor” dedi.

Penguen'den 23 Nisan kapağı!..


Denise Richards’ın Yeme Bozukluğu mu Var?..

Son zamanlarda inanılmaz derecede zayıf olan vücuduyla dikkat çeken Denise Richards, yeme bozukluğundan muzdarip olduğuna dair söylentilere maruz kalıyor.


Fakat aktrise yakın bir kaynak, Denise’in yeme bozukluğu olmadığını, zayıflığının hızlı çalışan metabolizmasından kaynaklandığını söylüyor.


Radar Online’ın haberine göre Denise’in, yeni çekilen fotoğraflarında inanılmaz derecede zayıf olduğu görülüyor. Fakat Denise’e yakın bir kaynak, aktrisin tüm gün yemek yemesine ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemiş olmasına rağmen, müthiş hızlı çalışan metabolizması sebebiyle kilo alamadığını belirtiyor.

Demet Akalın'a 3 yıl 'susma' cezası!..

“Yetişemediğim işlere Hande gidiyor” sözleri nedeniyle Hande Yener’in hakaret davası açtığı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde beraat etti.


Mahkemenin verdiği karar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay bozma gerekçesinde, davanın görüldüğü zamanda basın yoluyla işlenen suçlara değişiklik yapıldığını ancak mahkemenin buna uymadığını belirtti.

WILL.I.AM'in 900 bin dolar'lık yeni oyuncağı!..

ABD’li rap’çi Will.i.am, Los Angeles Uluslararası Havalimanı’ndan özel yapım metalik mavi otomobiliyle ayrıldı.


38 yaşındaki şarkıcı geçen şubatta yapımı tamamlanan fütüristik otomobili için 900 bin dolar (1.6 milyon TL) ödedi.

Tuğba Ekinci'nin iş aşkı ilişkisinin sonu oldu!..

Tuğba Ekinci bir yıldır beraber olduğu oyuncu sevgilisi Mesut Aksu'dan ayrıldı. 


Bugünlerde şarkı sözü yazarı Deniz Erten'le hazırladığı yeni albümünü yaza yetiştirmeye çalışan Ekinci, iş stersiyle aşkı bir arada götüremeyince sevgilisiyle ilişkisini bitidi.


haberturk.com

Higgs Bozonunda İsim Tartışması!..

Kuramı aynı dönemde dile getiren bilimadamlarının da anılması isteniyor.


Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN’de Büyük Hadron Çarpıştırıcısı’nda sürdürülen deneylerde geçen yıl maddelere kütlelerini kazandırdığı düşünülen Higgs bozonu gözlenmişti.