14 Nisan 2013

Petek Dinçöz Umre'ye gittikten sonra fena dağıttı!..

Petek Dinçöz'e bir şeyler oldu!..



Daha önce sessizliğiyle dikkati çeken Petek Dinçöz, yeni albümüyle birlikte anormal bir değişime girdi.


Hatta geçtiğimiz ay Umre'ye de giden Dinçöz, artık içki de içmeyeceğini ve sadece spor yapacağını açıklamıştı.

Ancak dün gece!..

Petek Dinçöz, önce Gülşen'in Bostancı Kültür Merkezi'ndeki konserine gitmişti.

Konser bittiğinde ise eve dönmek yerine aniden fikir değiştiren Petek Dinçöz, menejeri Haluk Şentürk ve birkaç arkadaşını da yanına alarak, Beyoğlu ve Tepebaşı taraflarına gidip ne kadar marjinal kulüp varsa gezmeye ve içmeye başladı.

Söylendiğine göre, eski eşi Can Tanrıyar'ın kız arkadaşlarıyla bir eğlence mekanında eğlendiğini öğrendikten sonra kendini gecelere atan Dinçöz, sabaha kadar gezmedik yer bırakmadı. X Large'den Hitt Pera'ya ve Etiket'e kadar bir sürü mekana giden Dinçöz, olağanüstü mutlu görünme çabası içindeydi ve sürekli dans edip durdu.

Ancak makyajı dağılmış, üstünde incecik her yerini belli eden sadece beyaz bir atletle kulüp kulüp gezmesi gazetecileri de çok şaşırttı. Çünkü gazeteciler, yıllardır O'nu böyle görmemişti. Eşinden ayrıldıktan sonra da bir süre mütevazi bir hayat yaşamaya başlamıştı.

Ancak dün gece her şey farklıydı!..

Kulüp çıkışlarında gazetecilerin sorularına da cevap vermekte zorlanan Petek Dinçöz, Umre dönüşü ettiği yemini de dün gece bozmuş oldu. Dinçöz, sadece "Albümü kutlamak için gezip tozuyorum" dedi.

Ve yıllardır, "Beni bar çıkışlarında başkaları gibi öyle içkili bir şekilde göremezsiniz" diye çok iddialı konuşan Petek Dinçöz, dün sabaha kadar yaşadığı maratonla bu sözünün de "devrini" kapatmış oldu.

Aslında 2.5 ay öncesine kadar Petek Dinçöz'ün eski eşi Can Tanrıyar'ı hep böyle "kahretmiş" şekilde gezip dolaşırken gören gece muhabirlerinin yorumu ise "Can Tanrıyar normale döndü, demek ki bunalıma girme sırası şimdi Petek Dinçöz'de!.. Belli ki artık Petek'i gecelerde bol bol göreceğiz" şeklinde oldu.

Petek Dinçöz'ün bu durumunu gözleyen menejeri Haluk Şentürk de gece boyu Petek'in yanından ayrılmadı.

Dinçöz, sabaha doğru annesinden de ayrılıp, tek başına yaşadığı ve yeni taşındığı tek odalı stüdyo dairesine gitti.

Sacitaslan.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder