24 Nisan 2013

Denise Richards’ın Yeme Bozukluğu mu Var?..

Son zamanlarda inanılmaz derecede zayıf olan vücuduyla dikkat çeken Denise Richards, yeme bozukluğundan muzdarip olduğuna dair söylentilere maruz kalıyor.


Fakat aktrise yakın bir kaynak, Denise’in yeme bozukluğu olmadığını, zayıflığının hızlı çalışan metabolizmasından kaynaklandığını söylüyor.


Radar Online’ın haberine göre Denise’in, yeni çekilen fotoğraflarında inanılmaz derecede zayıf olduğu görülüyor. Fakat Denise’e yakın bir kaynak, aktrisin tüm gün yemek yemesine ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemiş olmasına rağmen, müthiş hızlı çalışan metabolizması sebebiyle kilo alamadığını belirtiyor.
Kaynağa göre, Denise söz konusu fotoğrafların bazılarının kendisinin daha da zayıf gözükmesi adına değiştirildiğini düşünüyor ve bu durumdan büyük rahatsızlık duyuyor.

Denise’in çok sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olduğunu fakat metabolizmasının çok hızlı çalıştığını belirten kaynak hatta aktris için, “lise yıllarında kilo almaya çalışırdı” ifadesini kullandı.

Denise’in annesi 50’li yaşlarındayken hayatını kaybetti. Bu durum da üç çocuk annesi 42 yaşındaki aktrisi, özellikle çocukları için kendisine çok iyi bakmaya yöneltti.

Denise’in kendisi ve çocukları için her zaman sağlıklı yemekler yaptığını belirten kaynak ayrıca, aktrisin sette sürekli olarak yemek yediğini, en sevdiği atıştırmalığın çubuk kraker olduğunu ve de meyveye bayıldığını söyledi.

Kaynak, Denise’in çalıştığı zamanlarda en çok kızarmış peynir ve patates kızartması yemekten hoşlandığını da belirtti.

Kaynak son olarak Denise’in, üç kızı için mümkün olduğunca çok iyi bir anne olmak istediğini dolayısıyla sağlığını tehlikeye atacak bir şey asla yapmayacağını sözlerine ekledi.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder