20 Nisan 2013

Haldun Dormen, sahne arkası anılarını anlatıyor...

Ünlü tiyatrocu 'Gayriresmi Portresi'ni gerçekleşecek söyleşide anlatacak.


Yapı Kredi Kültür Merkezi’nin düzenlediği ve bir Beyoğlu klasiğine dönüşen “Beyoğlu Edebiyat Matineleri” Türk edebiyatından isimleri konuk etmeye devam ediyor. 24 Nisan Çarşamba günü, saat 18.30’da ANAMED’de gerçekleşecek söyleşinin konuğu bu sefer büyük tiyatrocu Haldun Dormen. Dormen’in sahne arkası anılarını anlatacağı söyleşiyi gazeteci Sibel Oral ve Elif Tanrıyar yönetecek.



Her ay, ayın son Çarşamba’sı gerçekleştirilen “Yazarın Gayriresmi Portresi” adlı söyleşi dizisinde gazeteci-yazar Sibel Oral ve Elif Tanrıyar Amin Maalouf’tan, Janet Frame’e, Gündüz Vassaf’tan Ian McEwan’a kadar edebiyat dünyasından yerli ve yabancı pek çok ismi konu ediyor.

Yakın zamanda Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanacak "anılar"ıyla, tiyatroya, sahnelere ve her daim üretmeye adanmış bir hayatın izdüşümlerini kitaplaştıran Haldun Dormen, bu defa sahnenin arkasını meraklı okurla paylaşacak.

Sibel Oral ve Elif Tanrıyar moderatörlüğündeki söyleşi 24 Nisan Çarşamba günü, saat 18.30’da, ANAMED’de (Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi) gerçekleşecek.

24 Nisan Çarşamba
Söyleşi
“Yazarın Gayriresmi Portresi” – Haldun Dormen
Yönetenler: Sibel Oral, Elif Tanrıyar
Konuşmacı: Haldun Dormen
Yer: Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi, saat: 18.30
(ANAMED, Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi Konferans Salonu, İstiklâl Cad., No:181, Merkez Han, Beyoğlu)

medyatava

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder