25 Nisan 2013

Rihanna Türk Hayranıyla Kucak Dansı Yapacak!..

Rihanna, İstanbul konserinde bir kişiyle kucak dansı yapacak! Ancak 545 liraya satılan ‘Diamond King’ adlı özel bölümden biriyle…


Ünlü R&B şarkıcısı Rihanna’nın İstanbul konseri için geri sayım başladı. Rihanna 30 Mayıs 2013 Perşembe akşamı, Avrupa turnesi kapsamında İnönü Stadyumu’nda sahne alacak.

ŞANSLI İZLEYİCİYE KUCAK DANSI
Bilet fiyatları 130 TL’den başlayıp 545 TL’ye kadar çıkıyor. 545 TL gibi yüksek bir rakamı ödeyenler, konseri en önde, Diamond Ring denilen bölgede ayakta izleyebilecek. Bu bölüm 500 kişilik, ama Sabah gazetesi köşe yazarı Mevlüt Tezel’in haberinden sonra yoğun talep üzerine sayı artabilir!

Çünkü Rihanna konserlerinde, Diamond Ring’ten bir seyirciyi kendi elleriyle seçip sahneye çıkartıyor, yere yatırıp üzerinde kucak dansı yapıyor. Bu öylesine bir kucak dansı da değil, Rihanna’nın şovunun önemli bir parçası, hayranlarına hediyesi. Rihanna, kucak dansı için sadece erkek seçmiyor, şanslı izleyici bir kadın da olabiliyor.

SADECE BİR KİŞİ
Bu dans fanatik Rihanna hayranları için piyango bileti gibi bir şey. Sonuçta hayranı oldukları sanatçıyla çok, ama çok yakınlaşıyorlar. Ama bu piyango sadece bir kişiye çıkıyor ve piyangoyu kaybedenler Rihanna’yı en önde izleyerek teselli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder