22 Nisan 2013

Çağatay Ulusoy gazetecileri dövmekle tehdit etti!..

"Adını Feriha Koydum" dizisiyle yıldızı parlayan ve genç kızların sevgilisi olan Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz aylarda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı. Daha sonra serbest bırakılan ünlü oyuncu yaptıklarından pişman olduğunu söyleyerek annesinin evine taşınmıştı.


MAGAZİNCİLERİ TEHDİT ETTİ

Saklambaç'tan Ufuk Özcan'ın haberine göre, aylardır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncuyu geçtiğimiz akşam İstinye'de La Boom isimli mekanda görüntülendi. Kalabalık arkadaş grubu ile eğlenen Ulusoy'un yanında 'mafya filmlerinden' çıkmış gibi duran korumaları vardı. Mekandakilerin korku dolu gözlerle bakmasına aldırış etmeyen Ulusoy, gayet keyifli görünüyordu. Kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenen Çağatay Ulusoy kendisi yerine yanında korumalık yapan arkadaşlarını gönderip fotoğraf çekildiği anda gazetecilerin hepsini döveceklerini hem de fotoğraf makinelerine el koyacaklarını söylemesi herkesi hayrete düşürdü.
ŞÖHRET AĞIR GELDİ

Daha bir sene önce şöhrete kavuşup omuzlarında bu yükü taşıması gerekirken böyle hareketlerin içinde bulunması hiç yakışmadı. Anlayacağınız son olarak "Emir'in Yolu" dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy'un gittiği yol, yol değil.

BANA ARKADAŞINI SÖYLE

Önceki akşam benzer bir olay da Nişantaşı'nda yaşandı. Çağatay Ulusoy'un uyuşturucu operasyonunda beraber gözaltına alındığı ve bu yüzden Günaydın Restaurant'taki ortaklığına son verilen arkadaşı Can Yurtsevdi, görüntü almak isteyen gazetecilere tehditler savurdu.

TERİM'İ KIZDIRACAK DAMAT

Buse Terim, önceki akşam yeni sevgilisi Can Yurtsevdi ile eğlenmek için magazincilerin en yoğun olduğu barlardan birini tercih etmişti. Çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince de sevgilisinden yardım istemiş bunun üzerine kapıya çıkan Yurtsevdi, dışarıda bekleyen basın mensuplarının yanına giderek "Benim yanımda kim çıkarsa çıksın çekmeyeceksiniz? Anlaştık mı? Sizi yakarım, beni tanıyorsunuz." şeklinde tehditler savurmuş, tüm uğraşlarına rağmen Buse Terim'in görüntülenmesine engel olamamıştı.
medyaradar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder