22 Nisan 2013

Reese Witherspoon Tutuklandı!..

Cuma günü erken saatlerde, Reese Witherspoon ve aktrisin kocası Jim Toth tutuklandılar.


TMZ’nin haberine göre Reese Witherspoon kamu düzenini bozan davranıştan tutuklanırken, aktrisin kocası Jim Toth ise alkollü araç kullandığı gerekçesiyle tutuklandı.


Reese’in ayrıca, araçlarını kenara çeken polis memuruna karşı; “Sen benim adımı biliyor musun?” şeklinde konuşarak ününü kullanmaya çalıştığı belirtiliyor.
İkilinin tutuklanması Cuma günü erken saatlerde Atlanta’da yaşandı. Reese ve Jim’in araçlarının trafikte makas yaparak ilerlediğini gören polisler aracı kenara çektiler.

Polis memurları Jim ile ilgilenirken, iddialara göre sorun çıkarmaya başlayan Reese, polislerden birine; “Sen benim adımı biliyor musun?” dedi.

Buna karşılık polis memurunun cevabı; “Hayır, adını bilmek zorunda değilim” oldu.

Reese Witherspoon Mugshot

Reese ise polis memurunun bu cevabına; “Kim olduğumu öğrenmek üzeresin…Ulusal basına çıkacaksın” şeklinde karşılık verdi.

Jim’in tutuklanması sırasında huzursuzluk çıkaran ve bir ara araçtan dışarı çıkan Reese’e, polis memuru araca geçmesini söyledi.

Fakat sonrasında yeniden araçtan inen Reese, kamu düzenini bozan davranış sergilediği gerekçesiyle polis memuru tarafından tutuklandı.

Olay sonrasında Atlanta’daki bir hapishaneye gönderilen ikili, kısa bir süre sonra salıverildiler. CNN’e göre ikilinin Pazartesi günü mahkemeye çıkarılmasına karar verildi.

Jim’den yoğun şekilde alkol kokusu aldığını söyleyen polis memuru, buna karşılık Jim’in sadece bir adet içki içtiğini savunduğunu belirtti.

Fakat Variety’ye göre, yapılan alkol testi sonucunda Jim’in kanındaki alkol düzeyinin .139 olduğu belirlendi.

Konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan Reese; söylediklerinden dolayı çok mahcup olduğunu, işini yapan bir polis memuruna karşı saygısızca davrandığını, davranışı sebebiyle çok üzgün olduğunu belirtti.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder