12 Nisan 2013

Selena Gomez Justin Bieber’ı Kızdırmaya Çalışıyor!..

Justin Bieber ve Selena Gomez ilişkisi, uzun bir süre önce sonlandı. Fakat bu durum, Justin’in arkadaşlarının Selena’yla olan ilişkilerine son vermedi.


 Radar Online’ın haberine göre Selena da, Justin’i sinir etmek için şarkıcının arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor.


Radar Online’a konuşan Selena’nın yakın bir arkadaşı, Selena’nın ünlü biri olmasından dolayı Justin’in arkadaşlarının aktrisle ilişkilerini devam ettirme isteğinde olduklarını, aktrisin de Justin’i sinir etmek için bu duruma müsaade ettiğini belirtti.

Radar Online’ın Salı günü belirttiği üzere Justin, kendisi konser turundayken evinde çılgın partiler veren arkadaşlarının bu tutumlarından rahatsızlık duymuyor fakat arkadaşlarının eski kız arkadaşıyla vakit geçirmelerinden hoşlanmıyor.

Gelecek vadeden rap şarkıcısı King Kevi, gece vakti Selena’nın evinden ayrılırken görülen Justin’in arkadaşları arasındaki en yeni isim oldu.

Bu durum ikili arasında romantik bir ilişki olduğu yönünde söylentilere yol açtı.

Kaynak, Justin’in ortada romantik bir ilişki olduğunu düşünmediğini fakat Kevi’ye Selena’yla vakit geçirmesinden dolayı sitem ettiğini belirtti.

Selena ile King Kevi arasında romantik bir ilişki olmadığını söyleyen kaynak, asıl konunun başka olduğunu; Kevi’nin gündemde olmak için Selena’yı kullandığını, Selena’nın da Justin’i kızdırmak için Kevi’yi kullandığını belirtti.

turkishny

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder