9 Nisan 2013

Bülent Ersoy 10 kişilik mantı yedi!..

Bülent Ersoy, Kıbrıs konserinden sonra açlık krizine girdi. Aşçıya emir veren Diva, 1 kilogram kıymayla hazırlanmış mantıyı tek başına midesine indirdi!


Midesine olan düşkünlüğüyle tanınan Bülent Ersoy; iştahıyla şaşırtmaya devam ediyor. Önceki akşam Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi isimli otelde sahneye çıkan Diva, konser bitiminde otelde seferberlik ilan etti. "Karnım acıktı bana mantı hazırlayın" diyen Bülent Ersoy, aşçıya da mantının nasıl hazırlanacağını tarif etti.

3 AİLE BİRDEN DOYAR!


Kendi yaptığı mantı içi tarifini büyük bir titizlikle anlatan Diva, tam 1 kilogram kıyma kullanılmasını istedi! Bülent Ersoy, aşçının büyük bir hızla hazırladığı mantıyı da tek başına afiyetle yedi! İşin ilginç yanı; Diva'nın tek başına yediği 1 kilogram kıymadan hazırlanan mantının; normalde 10 kişiyi doyuracak olmasıydı! Ünlü sanatçı, böylece yemek yemede yeni bir rekora daha imza attı.

DİVA'NIN YEMEK REKORLARI

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz aylarda bir oturuşta 2.5 kilo et yiyerek kırılması güç bir rekora imza attı. Bülent Ersoy, önceki aylarda da bir gece yarısı 12 hamburger yemişti. Diva, bir gece kulubünde de canı yine mantı çekince; 3 tabak mantı yemişti.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder