1 Nisan 2013

Glee Dizisinin Yıldızı Rehabilitasyon Merkezine Yattı!



Cory Monteith (30), 19 yaşındaki rehabilitasyon sürecinin ardından bir kez daha rehabilitasyon merkezine girdi.

USA Today’in haberine göre Fox kanalının “Glee” isimli dizisinde Finn karakterini canlandıran Cory Monteith’in sözcüsü, aktörün madde bağımlılığı sebebiyle gönüllü olarak bir tedavi merkezine girmeye karar verdiğini belirtti.

Sözcü, Monteith’in iyileşme sürecinde mahremiyetine saygı gösterilmesine dair ricada bulunduğunu da belirtti.

2011 yılında Parade dergisine konuşan Monteith, gençken “kontrolden çıkmış” olduğunu belirtmişti. Monteith, dergiye yaptığı açıklamalarda ebeveynleri boşandıktan sonra 13 yaşındayken alkol alıp sarhoş olduğu, esrar içtiği ve okuldan kaçtığı zamanlardan bahsetmişti.


16 yaşındayken uyuşturucu kullanımının arttığını belirten Monteith, 19 yaşında ise rehabilitasyon merkezine yatmıştı.

Monteith’in Glee’deki rol arkadaşı ve aynı zamanda kız arkadaşı olan Lea Michele konuya ilişkin yayınladığı açıklamada, Monteith’i sevdiğini ve desteklediğini belirterek, rehabilitasyon süreci boyunca aktörün yanında olacağını ve aktörün böyle bir karar vermesinden dolayı memnuniyet ve gurur duyduğunu ifade etti.

Michele ve Monteith yaklaşık bir yıldır birlikteler.

Hollywood Reporter’ın haberine göre, şu anda dördüncü sezonu çekilen Glee’nin kalan iki bölümünün planlandığı gibi devam etmesi bekleniyor.

Hollywood Reporter’a açıklamada bulunan dizinin yapımcı kuruluşu 20th Century Fox TV, Monteith’in Glee ailesinin kıymetli bir üyesi olduğunu ve aktörün tedavi görme yönündeki kararını tamamen desteklediklerini belirtti.

Açıklamada ayrıca, dizinin tüm ekibinin aktöre iyi dileklerini sundukları ve dört gözle aktörün aralarına dönmesini bekledikleri dile getirildi.(TurkishNY)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder