2 Nisan 2013

Heidi Klum Çocuğunu Boğulmaktan Kurtardı!


Paskalya tatili için 24 Mart tarihinde ailesi ile birlikte Hawaii, Honolulu’ya giden Heidi Klum (39), 31 Mart tarihinde kötü bir olay yaşadı.

US Weekly’nin haberine göre çocukları Leni (8), Henry (7), Johan (6), Lou (3) ve erkek arkadaşı Martin Kirsten ile birlikte Hawaii’de tatil yapan Heidi Klum, 31 Mart tarihinde yaşanan bir olayda ailesinin kurtarıcısı oldu.

Suda ters akıntıya kapılıp sürüklenen Heidi’nin 7 yaşındaki oğlu Henry ve çocuklarına bakan iki dadı, modelin ve Martin’in harekete geçip üçlüyü boğulmaktan kurtarmalarıyla büyük bir tehlikeyi atlatmış oldular.

US Weekly’ye yaptığı açıklamalarda, büyük bir dalga sonucu okyanusa çekildiklerini belirten Heidi, bir anne olarak çocuğu için ve de sudaki diğer kişiler için büyük endişe duyduğunu belirtti.

Henry’nin iyi bir yüzücü olduğunu söyleyen Heidi, oğlunun yüzerek karaya ulaşabildiğini ve sudaki diğer kişileri güvenli bir şekilde karaya çektiklerini belirtti.

Bu ayın başlarında, “America’s Got Talent” isimli şarkı yarışması programının jüri üyelerinden biri olarak anlaşma yapan Heidi, programın sürpriz etkisini sevdiğini, hangi yarışmacının kendilerini etkileyeceğini bilmemenin hoşuna gittiğini belirtmişti.(turkishNY)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder