10 Nisan 2013

Justin Timberlake Beyaz Saray’daydı!..

Justin Timberlake ve karısı Jessica Biel, Salı günü Beyaz Saray’da Başkan Barack Obama ve First Lady Michelle Obama ile bir araya geldiler.


Just Jared’ın haberine göre Salı günü Justin Timberlake, Michelle Obama’nın ev sahipliğini yaptığı interaktif bir öğrenci semineri dolayısıyla Beyaz Saray’ın State Dining Room isimli salonundaydı.

32 yaşındaki şarkıcı Justin, “Soulsville, USA: The History of Memphis Soul” isimli etkinlik kapsamındaki seminere katılan, ABD çapındaki orta okul ve lise öğrencileriyle müziğe ilişkin bilgilerini paylaştı.

Akşam ise Justin, Obama çiftinin “In Performance at the White House” isimli serisi kapsamındaki Memphis soul müziği konserinde performans sergiledi.

Justin, aralarında Jessica Biel ve Başkan Obama ile ailesinin de bulunduğu izleyicilere “Sittin’ On the Dock of the Bay” isimli şarkıyı seslendirdi.

Beyaz Saray’ın East Room isimli salonunda gerçekleşen ve Justin dışında diğer bazı müzisyenlerin de katıldığı etkinlik, 16 Nisan tarihinde PBS kanalında yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder