9 Mayıs 2013

Adriana Lima Doğum Sonrası İlk Kez Objektif Karşısına Geçti!..

Victoria’s Secret meleği Adriana Lima, doğum yaptıktan sonra ilk kez bir moda çekimine katıldı.


Daily Mail’ın haberine göre 31 yaşındaki Lima, Çarşamba günü Victoria’s Secret için St.Barts’ın güzel plajlarında üç farklı bikiniyle objektiflerin karşısına geçti.


Kameraların karşısına makyajsız çıkmayı tercih eden iki çocuk annesi Lima, etkileyici yüz ifadelerinin yanı sıra formda olan vücuduyla da dikkat çekti.


İkinci çocuğu Sienna’yı geçen Eylül ayında dünyaya getiren Lima, doğumdan sadece sekiz hafta sonra Victoria’s Secret için podyuma çıktı.


Lima’nın o dönemde tam anlamıyla eski formuna dönmüş olmasa da, yine de doğumda aldığı kiloların büyük bir kısmını verdiği görülmüştü.

Bu yılın başlarında Saludify.com’a yaptığı bir açıklamada boks yaparak formda kaldığını söyleyen Lima ayrıca, boks sporuna sekiz yıldır ilgi duyduğunu belirtti.

Model behaviour: Adriana Lima showed off her amazing bikini body as she strutted down the beach in St Barts on Wednesday
Bununla birlikte Lima, hoşlanmadığı bazı egzersizler olduğunu da söyledi.

Birkaç ay boyunca Pilates yapmaya çalıştığını söyleyen Lima, esnemede gerçekten kötü olduğunu belirtti.

2008 yılında Forbes’un dünyadaki en çok kazanan modeller listesinde dördüncü sırayı alan Lima ayrıca, “How I Met Your Mother” ve “Ugly Betty” gibi önemli televizyon dizilerinde rol aldı.

Sırp basketbol oyuncusu Marko Jaric ile evli olan Lima’nın, bu evlilikten iki kızı bulunuyor.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder