7 Mayıs 2013

One Direction’ı Obama’nın Korumaları Koruyacak!..

Bir zamanlar Başkan Barack Obama’nın güvenliğini sağlamak üzere çalışmış üst düzey eğitimli gizli servis ajanları ve deniz kuvvetleri eski görevlileri, şimdi de One Direction isimli müzik grubunu koruyacaklar.


Daily Mail’ın haberine göre One Direction grubunun, “Take Me Home Tour” isimli konser turlarının ABD ayağında kendilerini korumaları adına, önceki dönemlerde Obama’nın korumalığını yapmış görevlileri tuttukları söyleniyor.


Grubun üyeleri; Niall Horan (19), Zayne Malik (20), Liam Payne (19), Harry Styles (19) ve Louis Tomlinson (21), üst düzey eğitim almış ajanlara Haziran ayında Amerika’ya geldikleri vakit kendilerini çılgın hayranlarından korumaları adına ihtiyaç duyuyorlar.

Daily Star’a konuşan gruba yakın bir kaynak, One Direction’ın Amerika’nın en iyi güvenlik personelleri tarafından korunacaklarını belirtti.

Kaynak, grubu Amerika’da binlerce kızın karşılayacağına dair bir endişe olduğunu ve bu durumla normal bir ekibin baş etmesinin zor olduğunu belirtti.

US President Barack Obama with Secret Service agents at Tampa International Airport in FloridaOne Direction will be protected by former guards of President Obama when they tour the U.S. Pictured are Liam Payne, Zayn Malik and Louis Tomlinson surrounded by hundreds of fans in Amsterdam
Önceki dönemlerde yaşananlar dikkate alındığı vakit, grup üyeleri için güvenlik meselesi öncelikli bir gündem maddesini teşkil ediyor.

Örneğin, Harry Styles’ın geçen ay Paris’teki Charles De Gaulle havalimanına varmasıyla, şarkıcının güvenliği için 10 Fransız polisi havalimanına çağrıldı.

Havalimanında şarkıcıyı bekleyen çok sayıda hayranı olmasından dolayı, şarkıcının güvenli bir şekilde havalimanından ayrılması adına ekstra güvenlik görevlileri çağrıldı.

Geçen hafta ise Liam Payne, Amsterdam’da bulunduğu bir sırada hayranlarının hücumuna uğradı.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder