16 Mayıs 2013

Macaulay Culkin’in Sağlığı Büyük Tehdit Altında!..

Günde 60 tane sigara içtiği söylenen Macaulay Culkin’in, bu yüzden sağlığının büyük tehlike altında olduğu düşünülüyor.




Daily Mail’ın haberine göre geçen yıl eroin bağımlılığıyla mücadele ettiği iddia edilen Macaulay’nin, o dönemde ölmeye yakın olduğu söylenmişti.


Fakat bağımlılığından kurtulmayı başaran Macaulay, şimdi ise uyuşturucunun yerine bir başka tehlikeli alışkanlık edinmişe benziyor.

National Enquirer’a konuşan bir kaynak, Macaulay’nin nikotin bağımlılığını aşırı seviyelere çıkardığını belirtti. Kaynak, ne zaman Macaulay’yi görse, eski çocuk yıldızın elinde bir sigara olduğunu söyledi.

Macaulay’nin sağlıksız alışkanlığının etkilerini göstermeye başladığını belirten bir diğer kaynak, aktörün çok fazla öksürdüğünü ve dişlerinin sarardığını söyledi.

Kaynak ayrıca aktörün arkadaşlarının ve ailesinin, Macaulay’nin kendisini öldürüyor olduğundan endişelendiklerini de belirtti.

National Enquirer’a konuşan uzmanlar, bu bağımlılığın, aktörü akciğer kanserine yakalanma anlamında ciddi bir riske soktuğunu söylüyorlar.

Macaulay’ye yakın kaynaklar aktörün ayrıca, konyak, bira ve enerji içeceklerine de düşkün olduğunu söylüyorlar.

Macaulay’nin bir arkadaşı, aktörün kısa süre önce kız arkadaşından ayrılmış olmasının, aktörü strese soktuğunu ve bu durumun da daha fazla sigara içmesine yol açtığını söyledi.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder