13 Mayıs 2013

Rap sanatçısı Tyler: “Selena Gomez’i becermek istiyorum!..”

Alaycı tarzı ve genç yaşına rağmen sahip olduğu başarısı ile tanınan Rap sanatçısı Tyler,The Creator 11 Mayıs’da katıldığı Power 106 FM radyo istasyonunda 20 yaşındaki Selena Gomez’i becermek istediğini söyledi. 22 yaşındaki rapper, geçtiğimiz yıllarda da 2 yıldır Justin Bieber ile ilişki yaşayan Gomez hakkında konuşmuş ve Twitter hesabından olay çıkaracak bir tweet atmıştı;


@SelenaGomez şuanda 18 yaşında. Yani şimdi yasal olarak cinsel organımı o lanet olası k*çının içine alabilir! (22 Temmuz 2010)

 Bu tweet’in ardından hiçbir açıklama yapmayan Selena, buna rağmen ünlü rapper’a sinirlenmiş ve yazısını terbiyesizce bulmuştu. Justin ile olan ilişkisi sırasında Selena hakkında hiçbir laf etmeyen Tyler, The Creator dün katıldığı radyo programında şöyle konuştu;

-Piyasadan sana çıplak fotoğraflarını gönderen hiçbir ünlü var mı?
Tyler:Evet,evet! Modeller gönderiyor, şarkıcılar değil. Ama mesele şu; ben modellere doğru gidiyorum. İnsanlar modellerin seksi olduğunu falan düşünüyorlar ama aslında onlar aptallar. Böylece onlardan bir şeyler elde edebiliyoruz. Ayrıca şarkıcılar berbat.

-Peki hiç ilgilendiğin bir şarkıcı yok mu?
Tyler: Dürüst olacağım; Selena Gomez’i hiç yarın yokmuş gibi becerebilirim. Ama benden hoşlanmıyor. Çünkü Justin ile takılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder