22 Mayıs 2013

Bieber’ın Partilerine Girmek İçin Önce Evrak İmzalanması Gerekiyor!..

Justin Bieber, verdiği ev partilerinden birine katılıp sonrasında bu partilerden dışarıda bahseden kişilere 5 milyon dolarlık dava açacağını söylüyor.


TMZ, Justin Bieber’ın California’daki evine girmeden önce herkesin imzalaması gereken bir belgenin kopyasını elde etti.

Söz konusu belgede, California’daki malikanenin içinde görülen her türlü durumu açığa çıkaran kişilerin yakalanacağına ilişkin uyarıda bulunuluyor. Ayrıca bahsedilen durumlara; Bieber’ın ya da konuklarının fiziksel sağlıkları, görüşleri ya da karakterleri de dahil bulunuyor.

Belgede açıkça, belgedeki şartları ihlal eden herkesin otomatik olarak 5 milyon dolarlık bir tazminat ödemekle karşı karşıya kalacağı belirtiliyor.

Ayrıca partiden Twitter, bloglar ya da Instagram üzerinden bahsetmek de yine 5 milyon dolarlık cezayı beraberinde getiriyor.

Partilerde neler yaşandığı bilinmiyor fakat belgede, potansiyel olarak tehlikeli olan ve uygun bir eğitimden geçilmediği ve sağlık açısından uygun olunmadığı sürece katılım gösterilmemesi gereken aktiviteler olabileceğine dair uyarıda bulunuluyor.

Ayrıca, bu aktivitelere ilişkin ölüm dahil olmak üzere hafif yaralanmalardan ciddi yaralanmalara kadar riskler olduğu belirtiliyor.

TurkishNY.com 

1 yorum: