4 Mayıs 2013

Charlie Sheen’in İkizleri Annelerinden Alındı!..

Yetkililer tarafından anneleri Brooke Mueller’den alınan Charlie Sheen’in ikiz erkek çocukları, şimdi aktörün eski karısı Denise Richards ile kalıyorlar.


TMZ’ye konuşan kaynaklar, Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin (L.A. County Department of Children and Family Services) yetkililerinin, Brooke’un evine Perşembe gecesi geldiklerini ve 4 yaşındaki Bob ve Max’i evden aldıklarını belirttiler.

Çocukların şu an, Charlie’nin iki küçük kızının annesi olan Denise Richards’ın himayesinde oldukları belirtiliyor.

Kaynaklar, Brooke’un yeniden uyuşturucu kullanmaya başladığından şüphelenen yetkililerin, dolayısıyla Brooke’un evinin çocuklar için güvenli olmadığına karar verdiklerini belirttiler. Çocuklar için kalıcı bir ev bulmak adına gelecek hafta bir duruşmanın yapılmasının planlandığı söyleniyor. Çocukların geçici velayetinin neden Charlie’ye verilmediği bilinmiyor fakat Charlie’nin dahi, çocukların Denise’in yanında daha iyi bakılacağını farkında olduğu düşünülüyor.

TMZ’ye konuşan aktörün temsilcisi, “Charlie, Çocuk ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin tutumunu destekliyor. (Charlie), Max ve Bob’un, Denise’in ve çocukların kız kardeşlerinin yanında güvenli, güvenilir ve sevgi dolu bir ortamda olduklarını biliyor” şeklinde konuştu.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder