22 Mayıs 2013

Brad Pitt: Çok Az Arkadaşım Var!..

Esquire isimli derginin yaz sayısının kapağına konuk olan Brad Pitt, dergiye yaptığı açıklamalarda geçmişteki uyuşturucu kullanımından, kız arkadaşı Angelina Jolie’den ve altı çocuğundan bahsetti.


Gossip Pop’un haberine göre Pitt, tıpkı Jolie’nin önceki dönemlerde söylediği gibi, kendisinin de “çok az arkadaşı” olduğunu belirtti.

Hayatında az sayıda yakın arkadaşı olduğunu ve ailesinin olduğunu söyleyen Pitt, hayatının daha mutlu olamayacağını ifade etti.

Gençlik yıllarında yaşadığı kötü günlerden bahseden Pitt, uzun bir süre uyuşturucu kullandığını, biraz aylaklık yaptığını fakat sonrasında psikolojik olarak yıprandığını belirtti. O dönemlerinde elindeki fırsatları boşa harcadığını hissettiğini söyleyen Pitt, bilinçli bir şekilde hayatını değiştirdiğini belirtti.

Angelina Jolie ile olan ilişkisinden de bahseden Pitt, her zaman büyük bir aile istediğini ve evde bir karmaşa istediğini belirtti. Şimdi kalabalık ailesi sayesinde evlerinin bu şekilde olduğunu belirten Pitt, evlerinde her daim gülüşmeler, çığlıklar ya da ağlamalar olduğunu ve bundan çok hoşlandığını söyledi.

Dergi ayrıca Pitt’in arkadaşlarından Frank Pollaro isimli kişiyle de konuştu.

Pollaro, Pitt’in Jolie ile tanıştığından bu yana başka bir kadınla birlikte olmayı düşünmediğini, aktörün Jolie için deli olduğunu ve Jolie’nin de Pitt’e karşı aynı şekilde hissettiğini belirtti.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder