29 Mayıs 2013

Justin Bieber Hakkında Soruşturma Açıldı!..

California’da yaşadığı sitede Ferrarisi ile aşırı sürat yaptığı iddia edilen Justin Bieber’ın hakkında dikkatsizce araç kullanma suçlamasıyla soruşturma açıldı.


TMZ’nin haberine göre olay Pazartesi akşam saat 8:00 sularında meydana geldi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Los Angeles County Şerif sözcüsü Steve Whitmore, polislere California, Calabasas’taki farklı yerlerden iki ayrı şikayet telefonu geldiğini belirtti.

Kaynaklar, söz konusu aramaları yapan kişilerden birinin Ulusal Futbol Ligi (NFL) eski oyuncu Keyshawn Johnson olduğunu söylüyorlar.

Whitmore, arayanların Bieber’ın “korkutucu bir hızda” araç kullandığını rapor ettiklerini belirtti. Ayrıca iddialara göre Bieber’ın hız yaptığı yerde en az bir çocuk oyun oynuyordu.

TMZ’nin öğrendiğine göre polisler olay yerine gittiler fakat Bieber, polislerle konuşmayı kabul etmedi.

Bieber’ın dikkatsiz araç kullanma yönünde bir geçmişi bulunuyor. Savcılar halen, Bieber’ın iddialara göre dikkatsizce araç kullandığı ve sonrasında kendisine uyarıda bulunan bir komşusuna tükürdüğü yönündeki bir olayı inceliyorlar. Söz konusu komşu ayrıca, Bieber’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini de söylüyor.

Yeni yaşanan olaya gelince Whitmore, olayın Los Angeles County Bölge Savcılığı’na gideceğini söylüyor.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder