18 Mayıs 2013

Sezen Aksu'dan Yaz Boyunca 4 Konser!..

16 Haziran’da Erol Evgin ile başlayacak olan konserler zinciri, 21 Eylül’de İlhan İrem ile sona erecek. Sıla’dan Nilüfer’e birçok ünlü popçunun sahne alacağı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin bu seneki yabancı yıldızı ise İngiliz lead şarkıcı Lisa Stansfield.


HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK MÜZİK ŞÖLENİ EYLÜL’E KADAR SÜRECEK
TURKCELL Yıldızlı Geceler, İstanbullu müzikseverlere bol seçenekli bir müzik keyfi vaad ediyor. BKM organizasyonuyla gerçekleştirilecek konserler 16 Haziran’da Erol Evgin ile başlayacak ve 21 Eylül’de İlhan İrem ile sona erecek.

Evgin’den İrem’e...
Türkiye’nin yıldızlarını sanatseverlerle buluşturacak olan ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ 16 Haziran Pazar akşamı, Türk popunun ‘İşte Öyle Bir Şey’, ‘Sevdan Olmasa’, ‘Bir de Bana Sor’ gibi unutulmaz şarkılarının yorumcusu Erol Evgin ile başlayacak. Yaz boyunca bütün konserlerde kahkahaları yaz gecelerine bulaştırmak için Tolga Çevik de sahnede olacak.

Listenin İngiliz yıldızı
İngiliz yıldız Lisa Stansfield gibi dünyaca ünlü isimlerin de sahne alacağı ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’de, Türk popunun eski ve yeni birçok ismi peş peşe sahnede olacak. Nilüfer, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Sıla, Mustafa Ceceli, Zülfü Livaneli, Sertab Erener, Kardeş Türküler, İlhan İrem gibi isimler Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde şarkılarını İstanbullu müzikseverlere söyleyecek.

SEZEN AKSU’DAN YAZ BOYUNCA 4 KONSER


-16 Haziran - Erol Evgin

-17 Haziran - Nilüfer

-18 Haziran - Lisa Stansfield

-20 Haziran - Ebru Gündeş

-21-22 Haziran- Sezen Aksu

-24 Haziran - Serdar Ortaç

-25 Haziran - Sıla

-12 Temmuz - Mustafa Ceceli

-13 Temmuz- Zülfü Livaneli

-14 Temmuz - Anadolu Ateşi

-15 Ağustos - Sertab Erener

-6 Eylül - Sezen Aksu

-7 Eylül - Sezen Aksu


-9 Eylül - Kardeş Türküler

-21 Eylül - İlhan İrem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder