31 Mayıs 2013

Justin Bieber’ın 2 Yaşında Bir Kızı mı Var?..

Önceki dönemlerde hakkında babalık davası açılan Justin Bieber, şimdi benzer yönde yeni bir iddiayla karşı karşıya bulunuyor.


Hollywood Life’ın haberine göre ismi açıklanmayan bir kadın, şu an iki yaşında olan kızının babasının Justin olduğunu iddia ediyor.

Kadın, 4 Şubat 2010 tarihinde Justin ile Miami Beach’te geçirdiği bir gece sonrasında hamile kaldığını iddia ediyor.

Star isimli dergiye konuşan bir kaynak, kadının o yılın sonlarında bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini ve Justin’in bu konuya dair bir bilgisi olmadığını söylüyor. Kadının, bebeğini ve ailesini kameralardan uzak tutmak istediği için şimdiye kadar bir açıklamada bulunmadığı söyleniyor.

Avrupalı olduğu belirtilen kadın, iddialara göre Justin ile South Beach’teki TGI Fridays isimli restoranda tanıştı. O dönemde Miami Beach’te verdiği konser sebebiyle bölgede bulunan Justin’in, kadını konakladığı Gansevoort South isimli otele davet ettiği söyleniyor. O gece hamile kaldığını iddia eden kadın, birkaç hafta sonrasında Avrupa’ya geri döndü ve karnındaki bebeğin babasının Justin olduğundan yüzde 100 emindi.

O zamanlar 25 yaşında olan kadın, 2010 Ekim ayı sonlarında bir kız çocuk dünyaya getirdi.

Kadının ismini gizli tutan Star dergisine göre kadın, Justin’i durumdan haberdar etmeyi düşünmeye kısa süre önce başladı. Fakat Justin’den tek kuruş istemeyeceği de belirtilen kadının ayrıca, ünlü olma gibi bir niyetinin de olmadığı söyleniyor. Kadının çocukla ilgilenme kararını da Justin’e bırakacağı söyleniyor.

Justin’e önceki dönemlerde de benzer bir iddia yöneltilmişti. 2011 yılında 20 yaşındaki San Diegolu Mariah Yeater, mahkemeye başvuruda bulunarak bebeğinin babasının Justin olduğunu söylemiş ve nafaka talebinde bulunmuştu. Fakat kadının iddialarının asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Öte yandan Hollywood Life’a konuşan şu anki konuya dair bilgisi olan bir kaynak, bu yeni iddianın “tamamen asılsız” olduğunu söyledi.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder