3 Mayıs 2013

Pink’in sıkı karın kaslarının sırrı!..

Çılgın görünümüyle hep kendinden söz ettirmeyi bilen ünlü şarkıcı Pink, hemcinsleri tarafından en çok kaslı karnı için kıskanılıyor. Pink, bu dikkat çekici karın kaslarını ünlülerin spor eğitmeni olarak tanınan Juliet Kaska’yla çalışmasına borçlu. Pink ile 2006 yılında zorlayıcı bir egzersiz çalışmasına başladıklarını söyleyen Kaska, Pink’in bugünkü durumu için, “Öldürücü karın kasları kesinlikle onun imzası olan vücut parçası!” diyor.


Pink’in muhteşem karnı için yaptığı egzersiz hareketini merak ediyor musunuz? Ağırlaştırılmış top ile karın bölgesi sıkılaştırma hareketi! Şimdi siz de evinizde Pudra.com’un rehberliğinde, Pink’in karın egzersizini uygulayabilirsiniz.

Ağırlaştırılmış topla karın kası sıkılaştırma hareketi
Yere sırt üstü yatın. Ağır küçük bir topu ya da 1,5 ila 4 kilo arasında değişen ağırlığı uyluklarınızın arasında sıkıştırın. Dizlerinizi yerden kaldırın, bacaklarınızı masa pozisyonuna getirin. Nefesinizi vererek, omuzlarınızı, başınızı ve kollarınızı kaldırın. Kalkabildiğiniz kadar yukarıdayken nefes alın.


Tekrar nefes verin ve bileklerinizi 45 derecelik açıyla parmak uçlarınız öne gelecek şekilde kıvırıp bacaklarınızı esnetin. Nefes alın ve bacaklarınızı tekrar masa pozisyonuna geri getirin. Hareketi 10 kez tekrarlayın. Üç seti tamamlayın. Her sette baş ve omuzlarınızı havada tutun, yere değmesin. Set sonunda tekrar yere indirin.

pudra.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder