8 Mayıs 2013

Michael Jackson’a Cinsel Taciz Davası Açıldı!..

Michael Jackson, bir zamanlar Neverland Çiftliği’nde kendisiyle bolca vakit geçirmiş olan şimdilerin ünlü koreografı Wade Robson’ı taciz etmiş olmakla itham ediliyor.


TMZ’nin elde ettiği yasal evraklara göre Wade, cinsel istismar gerekçesiyle Michael Jackson mirasından para talebinde bulunuyor.


Britney Spears, NSYNC, Usher ve Pink dahil pop müzik sektöründeki ünlü isimlerle çalışmış biri olan Wade(30) ayrıca, "So You Think You Can Dance" isimli yarışma programında da yer aldı.

Michael’la tanıştığında 5 yaşında olan Wade, bu tanışıklığın ardından yıllarca süren bir arkadaşlık geliştirdiler. Wade 7 yaşındayken Neverland Çiftliği’ne ve Michael’ın Los Angeles’daki ve Las Vegas’taki evlerine yatıya kalmaya giderdi. Bu yatıya kalmalar, Wade 14 yaşına gelene dek devam etti.

Bununla birlikte Wade, 2005 yılında görülen Michael’ın cinsel taciz davasında şahitlik etmiş ve Michael’ın kendisini taciz ettiğini reddetmişti.

Wade’in avukatı 1 Mayıs tarihindeki başvurusunda, Michael’ın davasına bakan yargıçtan müvekkilinin geç kalmış bir talepte bulunabilmesine izin vermesini istedi.

Wade’in avukatı, asıl şikayeti ise gizli şartlar altında yani kamuyla paylaşılamayacak şekilde yaptı. TMZ’ye konuşan kaynaklar, şikayet dosyasında Michael tarafından yapıldığı iddia edilen bir tacizden bahsedildiğini söylediler.

Wade’in avukatı ayrıca, Wade’i tedavi eden çocuk psikolojisi alanının önde gelen isimlerinden olan bir doktordan da bahsediyor.

İşin ilginç tarafı, 2005 yılında görülen taciz davasında ifade veren Michael’ın eski hizmetçisi Blanca Francia, Wade’i 8 ya da 9 yaşlarındayken Michael ile birlikte duşta gördüğünü söylemişti.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder