18 Mayıs 2013

Gwyneth Paltrow’un Sağlıklı Beslenme Sırrı!..

Benimsediği sağlıklı yaşam tarzıyla bilinen Gwyneth Paltrow’un sağlıklı bir yeme düzenini benimsemesinde, babasına 15 yıl önce konulan kanser teşhisi etkili oldu.


US Weekly’nin haberine göre Beach isimli derginin kapak kızı olan Paltrow, dergiye yaptığı açıklamalarda babasının verdiği sağlık mücadelesinin nasıl kendisine bir uyarı niteliğinde olduğunu anlattı.

1998 yılında babasına gırtlak kanseri teşhisi konduğu vakit yiyeceklerin etkilerini düşünmeye başladığını söyleyen Paltrow, bunun üzerine babasının da yarar görmesi umuduyla kanser karşıtı gıdalar araştırmaya başladığını belirtti.

Appearing on the new issue of Beach magazine, Gwyneth Paltrow explains how her late father's cancer diagnosis influenced her eating habits.

Paltrow’un babası Bruce Paltrow, kanser ve akciğer iltihabı komplikasyonları sebebiyle 2002 yılında 58 yaşındayken hayatını kaybetti.

Paltrow, babasının çektiği sağlık sorunlarına şahit olmasının ardından, yeme düzeninden sütten yapılmış ürünleri ve glüten içeren ürünleri çıkardı.

Vücuda alınacak gıdalara dikkat edilmesi gerektiğini belirten Paltrow, işlenmiş gıdaların beslenme düzeninden çıkarılmasının insanı çok iyi hissettirdiğini söyledi.

10 yıldır Coldplay’in solisti Chris Martin ile evli olan Paltrow, bu evlilikten olan çocukları Apple (8) ve Moses (6) için de aynı beslenme düzenini uyguluyor.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder