10 Mayıs 2013

Eski Erkek Arkadaşı Blake Lively'i Anlattı!..

Penn Badgley, Elle dergisine verdiği röportajda eski kız arkadaşı Blake Lively’den bahsetti.


E! Online’ın haberine göre “Gossip Girl” dizisinde birlikte rol alan Penn Badgley ve Blake Lively, üç yıllık birlikteliklerinin ardından 2010 yılında ayrıldılar. 2012 yılında ise Blake, aktör Ryan Reynolds ile evlendi. Bu arada Penn de, Blake’ten sonra aktris ve şarkıcı Zoe Kravitz ile birlikte olmaya başladı.

Ayrılıklarının ardından Gossip Girl’de rol almaya devam etmiş olmalarına dair konuşan Penn, bu durumun rahatsız edici olmadığını söyledi.

Blake evlendikten sonra birlikte çalışmanın tuhaf olup olmadığı yönünde gelen bir soru karşısında Penn, “Hayır, sonuçta profesyonel insanlarız” şeklinde konuştu.

Bununla birlikte Penn, “Kendimizi diziye kaptırmıştık, ki bu kendi başına altı yıllık bir dayanıklılık testiydi. İlişkimiz de bunun bir parçasıydı ve bize yardımcı oldu.” şeklinde konuştu.

Blake’e düğün hediyesi gönderip göndermediği yönündeki bir soruya ise daha direkt bir cevap veren Penn, “Hayır, göndermedim” dedi.

Tabii bu cevap, Penn’in Blake ve Ryan’a iyi dileklerini sunmadığı anlamına gelmiyor. Blake ve Ryan’ın evlenmelerinin kısa bir süre sonrasında E! News’a konuşan Penn, eski kız arkadaşının evlendiğini duymaktan mutlu olduğunu söyledi ve “Bu harika” dedi.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder