14 Nisan 2013

Britney Spears'tan Adele'e Aşk Mektubu!..

Sesiyle müzik dünyasının en önemli isimleri arasına adını yazdıran Adele, bu ay Elle dergisine kapak oldu. Derginin bu ay yayınlanan sayısında Adele'in kişisel bilgilerinin yanında ünlü rakiplerinin hakkındaki düşüncelerine de yer verdi. Dergi, Britney Spears'a sorduğu "Adele hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna aldığı cevabı bir aşk mektubu olarak yorumladı.


İşte ünlü popstar Britney Spears'ın Adele hakkındaki düşünceleri: "Sesi kimsenin sesine benzemiyor. Duyguları resmen içinizden zorla söküyor. Çoğu şarkısı beni tamamen transa sokuyor. İkimizde VMAS'de boy gösteriyoruz. Bana Adele'le tanışmak isteyip istemediğimi sorduklarında çok mutlu oldum. Beklediğimden çok daha iyi ve mütevazi bir insan. Pop müziğin sıradanlığına yakalanmak çok kolaydır ama Adele'nin o sıradanlığa düşmediği çok belli. Yapımcıların hiçbir dediğini dinlemiyor, yaptığı bütün iş kendisine ait. İşte onda harika olan bu!"

Dergide yer alan Adele dosyasında Britney Spears dışında; P!nk, Rita Ora, Alicia Keys ve Miranda Lambert'in de yorumları bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder