19 Nisan 2013

The King Of Queens'in Türkiye versiyonu geliyor!..

Bir dönem CNBC-e ekranlarında da izlediğimiz komedi dizisi "The King Of Quenns"in Türkiye versiyonu yakında ATV ekranlarında olacak.


Dizinin Türkiye versiyonu için ilk teklifin ünlü komedyen Ata Demirer'e götürüldüğü ama Ata Demirer'in görüşmeler sonrasında işi kabul etmediği iddia ediliyor. Resmen Ata Demirer düşünülerek planlanan, yerli isminin şimdilik "Bizim Ev" olarak düşünüldüğü "The King Of Quenns"in yerli versiyonunda, Ata Demirer ihtimali suya düşünce başrol için "Şahin Irmak" ve "Ezgi Mola" ile anlaşıldı. Dizinin, şimdilik anlaşılan diğer oyuncuları ise Ulvi Alacakaptan ve Bülent Seyran oldu.



Orjinal versiyonunda şişman bir erkek ve eşi çok güzel bir kadının çocuklarıyla yaşadıkları ev yaşantılarını, hikayelerini konu alan dizinin, başrol oyuncuları akla geldiğinde, orjinal formata pek sadık kalınmayacağı görülüyor.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizinin dekoru TV em Sefaköy stüdyolarında kurulmaya başlandı bile. İlk dekor çalışmaları olarak bir mahalle oluşturuluyor, çekimler yakında başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder