19 Nisan 2013

Gamze Özçelik’in yerine Chloe Loughnan geldi!..

Gamze Özçelik’in “Ben Burdan Atlarım” yarışmasını sunması Kanal D ile Show TV arasında kriz yarattı. Kriz, Özçelik’in yerine Serdar Ortaç’ın sevgilisi Chloe Loughnan’ın alınmasıyla çözüldü


Show TV’nin yeni yarışması programı “Ben Burdan Atlarım”da geçen hafta tanıtımlar dönmeye başladığında sunuculuk yapan Gamze Özçelik nedeniyle Kanal D ile Show TV arasında kriz çıktığı ortaya çıktı. Medyapım’ın imza attığı yarışmanın önce pazar günü yayınlanacağı konuşuldu, ardından da Özçelik’in oynadığı “Arka Sokaklar”ın yayın günü olan cuma akşamı ekrana geleceği duyurulunca Kanal D duruma tepki gösterdi.
Tanıtımların yayınlamasıyla başlayan kriz, Medyapım’ın Kanal D ile anlaşıp Gamze Özçelik’ten vazgeçmesiyle son buldu. Özçelik gidip kriz de bitince Medyapım, Serdar Ortaç’ın İrlandalı model sevgilisi Chloe Loughnan ve Tuğçe Koçak ile anlaştı. Son dönemde hamile olduğu haberleriyle gündeme gelen İrlandalı Chloe, Türkiye’de ilk kez bir programda çalışmaya başladı.

‘Hamile değilim!’
Bugün bant yayını olarak ekrana gelecek olan “Ben Burdan Atlarım” yarışmasının çekimleri önceki gün yapıldı. Chloe, güzelliği ve yeteneğiyle çekimlerde kendisine hayran bıraktı. Chloe, kendisine verilen Türkçe cümleleri yarım saat içinde ezberledi ve cümleleri hiç şaşırmadan konuşmayı başardı.
Programda moderatörlük yapmaya başlayan jüri üyesi Armağan Çağlayan’la da Türkçe konuşan Chloe, “Hamile misin?” sorularına da Türkçe olarak “Yok ne hamilesi, hamile bir halim mi var Allah Allah?” diyerek cevap verdi ve etrafındakileri güldürdü.

Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder