3 Nisan 2013

Firefox 20 hazır; İndirin!..

Firefox 20 indirmeye hazır, işte yenilikler!

İki önemli değişiklikle birden gelen Firefox 20, Mozilla tarafından indirmeye sunuldu!



Firefox 20 ile Mozilla, son aylarda yaptığı en büyük yeniliği yapıyor: Gizli modda gezinmek için artık normal sekmelerinizi kapatmanıza gerek yok, hem gizli hem de normal sekmeleri aynı anda açık tutmanız artık mümkün.

Mozilla, Firefox 20 ile beraber eski indirme yöneticisi penceresini de çöpe atıyor ve "tıkla ve oynat" eklenti korumasını geliştiriyor. Hız konusunda ise herhangi bir gerileme yok, tarayıcı SunSpider hız testi, V8, octopus ve Peacekeeper hız testlerinde selefi kadar iyi bir performans sunuyor.

Firefox'un yenilenen gizli gezinti modunu kullanmak için turuncu Firefox düğmesine tıklayıp "Yeni özel pencere" seçeneğine tıklamanız yeterli. Bağlantılara sağ tıklayarak özel pencere açmanız da mümkün.

İndirme yöneticisinin yerini ise adres çubuğunun üstündeki ok simgesine tıkladığınızda açılan yeni panel alıyor. Herhangi bir indirme başlattığınızda simge, kalan süreyle beraber URL çubuğunuzda görünmeye başlıyor. İndirmeleriniz hakkında daha fazla bilgi için simgenin üzerine tıklamanız yeterli oluyor.

İndirin: Firefox 20

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder