23 Mart 2013

Kaya Çilingiroğlu Fatih Altaylı'ya ateş püskürdü

Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz hafta bir barda yaşanan ve kızının mahkemelik olmasına neden olan 'kıskançlık' krizini ve yaşananları katıldığı Erken Baskı programında tüm içtenliği ile anlattı.

Tv8'de haftasonları yayınlanan Oylum Talu ile Erken Baskı programına katılan Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'nın başına gelenleri ve Türk Medyası'nda yer alan haberleri değerlendirdi.

İşte Kaya Çilingiroğlu'nun Zehra değerlendirmesi:

Haberlerin adabına uygun verilmesi lazımdı
Ben ünlü biri olmanın avantajlarını yaşıyorsam dezavantajlarından da etkileneceğim. Zehra'da ünlü bir çocuk. Ama haberlerin adabına uygun verilmesi lazımdı. O haberlerde "Zehra Çilingiroğlu" bile demek suç. Diğer isimleri kısaltarak yazıyorlar. Yoksa gazetenin bunu yazması kadar doğal bir şey yok. Mesela bir bara gidiyorsunuz o barda bir olay yaşanıyor. O olayın görüntüleri polise veriliyor. Evet, polise verilmesi normal ama hemen ardında da bir gazeteye servis ediliyor. Ben bir daha o bara gider miyim?

Zehra bundan sonra hatasını anlamıştır
Zehra bundan sonra daha çok dikkat edecektir. Zehra, çok üzgün, yaptığı şeyden mutlu değil. O bara giden çocukların hepsi 18 yaşından ufak. O bar nasıl alıyor o çocukları. O çocuğun orada velisi olmadan bulunmaması lazım. Zehra 15'e yeni girdi. Çabuk büyüdü, kendisini 18 yaşında zannetti. Zehra'ya ceza yok. Ceza bir daha tek başına sokağa çıkamayacak. Mağdur olan kız da haklı. Babası da haklı. Şikayetçi oldu. Özür diledim ben kızın babasından. Ama Zehra ile birlikte de özür dilemeyi düşünüyoruz. Savcı suçun kanunlara göre karşılığı olan cezayı istedi.
Altaylı'nın başına inşallah böyle bir durum gelmez
Hülya galiba Fatih Altaylı'ya bir mesaj çekmiş. Altaylı da bunu köşesinde yazdı. Kendi kızı var mı bilmiyorum ama inşallah Fatih Altaylı'nın başına böyle bir şey gelmez.

Medyaloji.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder