8 Nisan 2013

Haktan Akdoğan: Uzaylıların da Allah inancı var!..

Sirius UFO Uzay bilimleri Başkanı Haktan Akdoğan, uzaylılar hakkında en çok merak edilenleri anlattı.


 Habertürk'ten Sorel Dağıstanlı'nın sorularını yanıtlayan Haktan Akdoğan insanlık bilincinin yavaş yavaş yakın temasa hazır hale geldiğini ifade etti. Dahası Akdoğan, uzaylıların "Allah inancı olduğunu" ve bu bilinçle yaşadıklarını söyledi.

UZAYLILAR NEDEN ORTAYA ÇIKMIYOR

- Uzaylılar neden Dünya'ya geliyorlar?


Evrende gelişen hayatlar hakkında bilgi toplamak ve insanları evrende zeki hayatla karşılaşmaya hazırlamak için geldiklerini söyleyebiliriz.

- Neden açıkça ortaya çıkmıyorlar?

Kolektif bilincin dünya dışı varlıklarla açık temas yapacak ve onları algılayacak düzeyde olmaması nedeniyle ortaya çıkmıyorlar.

- UFO olarak tanımlanan bu varlıklar kimlerle temas kuruyorlar?

İnsanlıkla temasları tarih boyunca sürdü. Bugün de sürüyor. Bu temaslar, onları algılayabilecek ve onların vereceği biligileri anlayacak az sayıda insanla gerçekleştiriliyor.

- Nasıl temas kuruyorlar?

Temaslar birkaç yolla yapılıyor. Bunlardan birisi telepatik iletişim. Diğer bir yöntemse doğrudan temas biçiminde. Bu çerçevede insanlar uzay gemilerine alınıp seyahatler yapılıyor bazıları üzerinde de genetik deneylere başvuruluyor. Bir kısım temassa bizim rüya olarak tabir ettiğimiz astral planda gerçekleşiyor.

UZAYLILAR DÜNYAYA ÜÇ BİÇİMDE GELİYOR

- Bu canlılar Dünya'ya nasıl geliyorlar?

Bazı varlıklar ışık hızından çok daha hızlı gidebilen uzay araçlarıyla geliyor. Bazılarıysa, kendi uzay-zamanlarından sıçrama yaparak bizim uzay-zaman parçamıza giriş yapıyor. Molekül aktarımı yani ışınlama biçiminde gelenler de var.

- Bu varlıkların Allah inançları var mı?


Elbette var. Evrendeki sayısız uygarlık, Allah'ın varlığını açıkça anladıktan ve yüreğinde hissettikten sonra gelişmeye başladı. Bizler de Allah'ı yüreğimizde hissetmeliyiz. Sadece bilimsel gelişme yetmez. Ruhsal olarak da gelişmeliyiz. O, tüm evrenin ve evrendeki tüm varlıkların yaratıcısıdır. Allah bilincimizin artması gerekiyor. Çünkü onlar Allah bilinciyle yaşıyor.

- Uzaylıların varlığına inanmak dini inançlara ters düşer mi?

Kesinlikle ters düşmez, tam tersine inanmamak ters düşer. Çünkü çok net bir şekilde tüm kutsal metinlerde İncil'de,Tevrat'ta ve özellikle Kuran'da dünya dışı zeki yaşam gerçeğine vurgu yapılmıştır. Alemlerin rabbi denmesinin nedeni de budur. Kuran'da başka gezegende yaşayan şuurlu varlıklardan söz edilir.

DÜNYANIN SORUNLARINI NEDEN ÇÖZMÜYORLAR?

- Hükümetlerin elinde evrende zeki hayata dair kanıtlar var mı?

Evet. Birçok devletin ilgili birimlerinde, dünya dışı zeki yaşamın kanıtı olan bilgi ve bulgu vardır.

- Madem gelişmiş teknolojileri var, neden dünyadaki sorunları çözmüyorlar?

Çünkü evrende "özgür irade yasası" var. Evrendeki tüm yaşamlar bu yasaya uymak zorundadır. Bu yüzden, gezegenin ve insanlığın doğal gelişimine müdahale etmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder