8 Nisan 2013

Albüm savaşları başladı!..

Baharın gelmesiyle birlikte birbirinden ünlü isimler albüm telaşına düştü. Sanatçılar, şarkıları çok sattıran bestecilerin kapısında kuyruğa girdi.


Bahar aylarının gelmesiyle birlikte sanatçılar arasındaki albüm savaşları da start aldı. Ünlüler şarkılarını geniş kitlelere beğendirmek için kıyasıya bir rekabet içerisine girdi. Bu güne kadar kime beste verdilerse albümleri patlama yapan Tarkan ve Sezen Aksu'nun kapısında ünlü isimler adeta kuyruğa girdi.

Bağış yap, Tarkan'dan besteyi kap

İki şart öne sürerek beste karışılığında ücret almayan Tarkan, iki şart öne sürerek parçalarını veriyor. Birincisi, kendisinin belirlediği bir yardım derneğine bağış yapılmasını; ikincisi ve hiç değişmeyen şartı ise şarkının  aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun yapmasını istiyor. 

Gülşen'in yıldızı parladı

Son dönemde Gülşen de Tarkan'ın ardından  besteleriyle  yıldızı parlayan isimlerden. Bülent Ersoy'a 'Aşktan Sabıkalı', Hadise'ye de 'Süpermen' adlı şarkıları veren Gülşen'in yeni çıkacak birçok albümde de bestesi bulunuyor. Beste yapmayı Allah'ın verdiği bir armağan olarak gören Gülşen beste başına 30 bin lira alıyor. Şarkıcı Sıla da güçlü yorumunun yanı sıra yaptığı besteler ile dikkatleri çekiyor. Kenan Doğulu ve Ferhat Göçer'in albümlerine beste veren Sıla'nın parça başına aldığı ücret ise 30 bin TL.

BU YAZ ALBÜMLERİYLE KONUŞULACAKLAR

EBRU GÜNDEŞ: EN BÜYÜK GÜVENCESİ TARKAN


Yeni albümün hazırlıklarına başlayan Ebru Gündeş'in de en büyük güvencesi Tarkan. Gündeş'in albümün de Tarkan'ın dışında Gülşen, Sinan Akçıl ve Sıla'nın besteleri olacak.

AJDA PEKKAN: TERCİHİ NAZAN ÖNCEL

Bu yazı es geçmek istemeyen Süperstar Ajda Pekkan, single çalışması yapmaya karar verdi. Bir çok kişiden şarkı dinleyen Ajda kararını Nazan Öncel'den yana kullandı.

BÜLENT ERSOY: GÜLŞEN'DEN VAZGEÇMİYOR

Yeni albüm için hazırlıklara başlayan Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Gülşen'den beste bekliyor. Diva ayrıca Serdar Ortaç'tan da beste alacak. Ünlü sanatçının albümünün mayıs ortasında müzik marketlerdeki yerini alması bekleniyor.

KİM KAÇ PARA ALIYOR?:

Nazan ÖnceL 60 bin TL
Sezen Aksu: 60 bin TL
Sinan Akçıl: 50 Bin TL
Sıla: 30 bin TL
Gülşen: 30 bin TL
Soner Sarıkabadayı: 25 bin TL

OKAN IŞIK - BUGÜN İNTERNET SİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder