8 Nisan 2013

RedHack, dondurmacı MADO'yu affetmedi!..

Redhack Emek Sineması eylemini destekledi, eylemdeki kalabalığa su satmayan dondurmacı MADO'yu hackledi.


Redhack, Anonymous ve diğer hacker gruplarıyla birlikte İsrail'i hedef alan saldırılarını sürdürürken, dün Emek Sineması eyleminde, eylemcilere su satmayan ve kovan MADO'yu hacklediğini duyurdu. Redhack mado.com.tr'yi 8 Nisan akşamı 16:30 sularında bir kez daha hackledi.

İsrail'in birçok devlet kurumunun internet sitesinin çökertilmesi eylemlerinde yer alan Redhack, Emek sinemasında yaşanan polis saldırısını da unutmadı.

Eylem sırasında polis saldırısına uğrayan kitleye su satmadığı ve kovduğu belirtilen MADO'nun internet sitesini Redhack tarafından çökertildi.

MADO'ya özür dilemesi için süre veren Redhack, bunun yapılmaması durumunda sitenin yeniden çökertileceğini duyurdu. Redhack dediğini yaptı.

İşte Redhack'in konuya ilişkin Twitter'dan geçtiği mesajlar:

    MADO'nun sitesi http://www.mado.com.tr EMEK sinemasi eylemcilerine su satmamaları ve kovmaları nedeniyle #REDHACK tarafından çökertildi

    Israil devlet sitelerinin yani sira, sanat ve sanatci dusmani MADO'nun sitesi http://www.mado.com.tr/ @TheRedHack tarafindan cokertilmistir

    Emek sinemasi gostericilerine AKP gudumlu tavir alan MADO'ya dondurmanin krali bizden.. Doyana kadar yalayabilir=> http://www.mado.com.tr

    5 dakikaya kadar http://www.mado.com.tr/ kullanima aciyor ve MADO'ya "ozur dilemeleri icin" yarina kadar muddet veriyoruz. Yoksa. Gorusuruz.

    "Halkın Sanatçısı Halkın Savaşçısıdır" Bu ulkenin sanatçilari yalniz degildir Aksini dusunen varsa fena yaniltacagiz!

MADO'YA İKİNCİ HACK

Redhack bugün akşam saatlerinde Mado'yu bir kez daha hackledi. Redhack, "Dun gece cokertilen ve sinema severlerden ozur dilemesi icin muddet verilen MADO'nun sitesi http://mado.com.tr  yeniden cokertilmistir." diyerek duyurdu.

Erdoğan'a ödül veren İsrail sitesi hacklendi


Redhack dün MADO dışında İsrail'e karşı başlatılan hack saldırısı kapsmında da birçok eylem düzenledi. Bu kapsamda Erdoğan'a ödül veren bir internet sitesi de Redhack tarafından çökertildi. Redhack'in konuya ilişkin mesajları ise şöyle oldu:

    Az once @Op_Israel bunyesinde RTE'nin "yahudi cesaret odullu" aldigi JINSA http://www.jinsa.org adresi #RedHack tarafindan cokertildi!

    Basbakanin odul aldigi ve RedHack tarafindan cokertilen http://www.jinsa.org halen cokuk vaziyettedir

    Aksamin bilancosu; binlerce ISRAIL sitesi, emekci dusmani MADO cokertildi. MADO'ya ozur dilemesi icin sure verildi. Yarin eylemlere devam!

YURT GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder