4 Nisan 2013

Hazal Kaya'dan sonra ikinci 'kaçış' vakası!..

'Adını Feriha Koydum' sonrası hem aşk hem iş hayatında yaşadığı sıkıntılı günleri ABD'de atlatan Hazal Kaya'dan sonra ikinci 'kaçış' vakası. Uyuşturucu operasyonunda gözaltına Gizem Karaca da yeni dünyada moral buldu.


Show TV ekranlarında 3 sezon boyunca büyük beğeniyle izlenen 'Adını Feriha Koydum' dizisinin oyuncuları bir bir ABD'ye gidiyor. Geçen yıl yapımdan ayrıldıktan sonra ekranda yaşadığı düşüşe bir de sevgilisiyle ayrılığı eklenen Hazal Kaya, eğitim alacağını söyleyip okyanus ötesine gitmişti. Kaya'dan sonra dizi kadrosuna son sezon dahil olan Gizem Karaca da aynı yolu tercih etti.

'İŞTE DERS PROGRAMIM'
Geçen ay düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra sıkıntılı günler yaşayan Karaca, soluğu Amerika'da aldı. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı fotoğraflarla zor günleri ardında bıraktığını gösteren Karaca, uzun süredir düşündüğü oyunculuk eğitimi hayali sonunda gerçekleştiriyor.     
2 ay boyunca ABD'de eğitim alacak olan oyuncu, okul kaydını yaptırdıktan sonra ilk iş olarak Instagram'da ders programını hayranlarıyla paylaştı.
Akşam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder