13 Nisan 2013

Justin Timberlake Rekor Kırmaya Devam Ediyor!..

Grammy ve Emmy Award® ödüllü Justin Timberlake’in “The 20/20 Experience” albümü Türkiye dahil 89 ülkenin iTunes listesinde #1.sıraya yerleşmiş ve iTunes tarihinin de en hızlı satılan albümü olarak rekor kırmıştı. Albüm şimdiyse Amerika’da 140.000’e, tüm dünyada ise 2 milyona yaklaşan satış adetiyle 3. haftasında da #1 numarada.


Timberlake’in FutureSex/LoveSounds albümünden bu yana en uzun süre #1. sırada yer alan “The 20/20 Experience” albümü, Eminem’in Recovery albümü ile 2010 yılında kazandığı başarısını egale ederek ve Timberlake’in 3 hafta üst üste 1. sırada olan ilk erkek sanatçı olmasını sağladı. Billboard 200 ve Billboard R&B albüm listesinde de #1. sırada yer alan albüm; İngiltere ve Kanada’da 3 hafta üst üste satış listelerinin zirvesinde yer alırken, albümde yer alan Mirrors single’ı ise İngiltere ve Almanya’da radyoların en çok çalınan şarkısı olarak listelerde #1. sıraya yerleşti.

Justin Timberlake’in ülkemizde CD ve LP olarak da yayınlanan “The 20/20 Experince” albümü iTunes Türkiye mağazasında da delüks versiyonuyla #1. numaraya yerleşmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder