14 Nisan 2013

Kelly Osbourne Diyet Sırlarını Paylaştı!..

2009 yılından bu yana 31.7 kg (70 pounds) veren Kelly Osbourne, kilo verme sürecine ilişkin sırlarını Self isimli derginin Mayıs sayısına açıkladı.


Radar Online’ın haberine göre Kelly Osbourne (28), her gün yarım saat kardiyo egzersizleri yaptığını, çoğu zaman koşu bandında çalıştığını ve ayrıca o gün içinde ağırlık kaldırmak, yoga ya da pilates gibi başka egzersizler yaptığını belirtiyor.

Bir hulahopu olduğunu söyleyen Kelly, her gün hulahop çevirdiğini ve bu şekilde kollarının güçlendiğini, belinin 5 cm (2 inches) inceldiğini belirtti.

Kelly, açlığını kontrol altında tutmak için stratejik bir yeme planı uyguluyor.

Kalorili yiyecekleri öğleden önce yediğini belirten Kelly, eğer canı pizza istiyorsa pizzayı kahvaltıda yediğini, öğle yemeğinde salata tercih ettiğini, akşam yemeğinde ise yulaf ezmesi yediğini söyledi.

Egzersiz yapma yönünde motive olmak için de kendisine bir strateji belirleyen Kelly, spor salonuna giderken giydiği kıyafetlere özen göstermesinin kendisini motive ettiğini söyledi.

Ayrıca insanın kendisini başkalarıyla mukayese etmemesinin de önemli olduğunu vurgulayan Kelly, “Kendimi bir başkasıyla mukayese etmem. Sağlıklı bir imrenmenin, birini örnek alıp hedef koymanın sakıncası yok fakat asla tam olarak o kişi olmayacağınızı farkında olmalısınız. Angelina Jolie ya da Jennifer Lopez olduğunuzu arzu etmek gerçeği değiştirmeyecek” dedi.
turkishny

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder