3 Nisan 2013

Kınalı doğum günü kutlaması!..

Gece Cahide Gold'ta aile fertlerinin yemeğe katılımıyla başladı. Newyork'ta yaşayan kardeşi Emre Özpirinçci bu özel gece için İstanbul’a geldi.


Annesi Güzide ve babası Emrah Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan ve Murat Dalkılıç ile aynı masada ilk pastayı kestiler. Gece ilerlerken Özpirinçci'nin yakın dostları da mekana gelmeye başladı.

CAHİDE EKİBİNDEN KINA SÜRPRİZİ

Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Altıoklar, Öner Erkan, Umut Bayraktar, Özgür Mansur, Dilara Endican ve Ünal Gümüş'den oluşan kalabalık grup da katılınca parti devam ederken ikinci pasta kesildi. Mekan ekibi genç oyuncuya da sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Yakında nişan yapacakları haberini alan ekip, sahnede kına gecesine katılan iki gelin adayının yanına Özpirinçciyi davet ettiler. Sanatçının arkadaşları ve şov ekibinin "prova olur" tezahuratlarıyla güzel oyuncu sahneye çıktı. Özpirinçci eline kınayı yakarak ve duvak takarak kına gecesı provasını da yapmış oldu.

ÖZGE'NİN DOĞUMGÜNÜ SON DERECE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU


Özge Özpirinçci kına yakılırken Demet Akalın'nın ”evli mutlu çocuklu” şarkısını ”Engin Altan Düzyatanlı” olarak değiştirdi. Sevgililer gece boyunca birbirinden hiç ayrılmadı. İkili yakın dostlarına nişan tarihlerinin de yakın olduğunu söyledi. Doğum günü kutlamasına katılanlar gecenin ilerleyen saatlerinde Harlem Shake isteğinde bulunarak sahnede dans etti. Düzyatan sevgilisine üzerinde ”love” yazan aytaşından bir kolye hediye etti.

DÜĞÜN 2014 YAZINDA


Doğum günü kutlamasında bir ara Engin Altan Düzyatan ve sevgilisi Özge Özpirinçci, kapıya çıkarak kendilerini bekleyen gazetecilere röportaj verdi. Özge Özpirinçci, doğum günü kendisinin organize ettiğini söyledi. Engin Altan Düzyatan basın mensuplarına da müjdeyi vererek, 5 yıldır sevgili olduğu Özge Özpirinçci ile yakın zamanda nişanlanacaklarını söyledi. Düzyatan, ‘Düğün ama bu yaz olmaz. Büyük ihtimal önümüzdeki yaz yapacağız. Bir sene kadar nişanlı olacağız. Bu yaz arkadaşlarımızı evlendireceğiz' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder