11 Nisan 2013

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth, evlilik planlarını erteleme kararı aldılar.

NY Daily News’un Life & Style Magazine isimli dergiden alıntıladığı habere göre, dergiye konuşan çifte yakın bir kaynak, çiftin Haziran ayında evlenmeyi planlamış olduklarını fakat son zamanlarda yaşadıkları sorunlardan dolayı, evlilik gibi önemli bir adım atmadan önce bu sorunları halletmenin daha iyi olacağını düşündüklerini belirtti.


Çift halen birlikte fakat Hemsworth’ün (23) Şubat ayındaki Oscar ödül töreni öncesindeki bir partide “Mad Men” isimli dizinin aktrislerinden January Jones ile romantik bir yakınlaşma içine girdiğine ilişkin çıkan söylentiler, çift için sorun yaratmıştı.

Söz konusu haberlerin çıkmasından kısa bir süre sonra Cyrus, parmağında nişan yüzüğü olmadan görüntülenmişti.

Ayrıca Cyrus (20), 5 Nisan tarihinde Miami’deki LIV isimli kulüpte rap şarkıcısı Pharrell Williams için verilen doğum günü partisinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Cyrus’ın partiye yanında nişanlısı olmadan katılması, çiftin ilişkilerinde sorun yaşadıklarının düşünülmesine neden olmuştu.

Çiftin evlilik için hazır olmadıklarını söyleyen kaynak, çiftin ailelerinin de endişeli olduklarını çünkü çocuklarının evlenip sonrasında boşanmalarını görmek istemediklerini belirtti.

Kaynak ayrıca, çiftin evlenmek için çok genç olduklarını da sözlerine ekledi.

turkishny

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder