3 Nisan 2013

Melissa Joan Hart nasıl kilo verdiğini açıkladı!..

Melissa Joan Hart, Salı günü yaptığı bir açıklamayla “Nutrisystem” isimli diyet ürünleri ve hizmetleri şirketinin yeni marka yüzü olduğunu duyurdu.


ET Online’a açıklamada bulunan Melissa Joan Hart (36), Nutrisystem ile çalışmaktan büyük keyif aldığını, Nutrisystem’in programının kendisi için gerçekten işe yaradığını ve uzun vadeli bir başarı için motivasyonunu koruma ve diğer insanlara da aynı amaç doğrultusunda yardımcı olma niyetinde olduğunu belirtti.

Mark Wilkerson ile evli olan Hart, Eylül ayında Tucker ismini verdiği üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi.

Tucker dışında Mason (7) ve Brady (5) isimli iki çocuğu daha bulunan Hart, program sayesinde doğumdan bu yana şimdiden 9 kg verdi.

Nutrisystem aktrise ilişkin yaptığı bir açıklamada, Hart’ın şirket değerlerini yansıttığını ve müşterilerinin üzerinde güvenilir bir etkisi olacağını belirtti.

Melissa Joan Hart is named the new spokesperson for Nutrisystem.

Tucker’ı dünyaya getirmesinin kısa bir süre sonrasında Us Weekly’ye konuşan Hart, doğum sonrası diğer çocuklarıyla ilgilenerek hareketli bir yaşam sürebildiğini belirtmişti.

Yeni doğum yapıp sonrasında bebekleriyle eve kapanan çok sayıda insan tanıdığını söyleyen Hart, kendisinin ise bebeğini yanına alıp diğer çocuklarının sosyal aktivitelerine izlemeye gittiğini belirtmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder