4 Nisan 2013

Bon Jovi Konserlerine Gitaristi Richie Olmadan Devam Edecek!


 Bon Jovi’nin “Because We Can Tour” isimli konser turuna ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. Grubun gitaristi Richie Sambora turdan ayrıldı.

Söz konusu haber, Çarşamba günü grubun internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Yapılan açıklamada, “kişisel sebeplerden” dolayı Richie Sambora’nın turun önümüzdeki ayağında yer almayacağı ve tur kapsamındaki tüm konserlerin planlandığı gibi devam edeceği belirtildi.

Sambora’nın turdan ani bir şekilde ayrılmasına dair daha fazla bir detay paylaşılmadı.

Fakat TMZ’nin haberinde Sambora’nın turdan ayrılmasının sebebinin, gitaristin grubun solisti Jon Bon Jovi ile yaşadığı bir tartışmadan kaynaklandığı iddia ediliyor.


TMZ’ye konuşan Bon Jovi’ye yakın kaynaklar, Jon ile Richie arasındaki gerginliğin yıllardır artış gösterdiğini ve nihayetinde patlak verdiğini belirttiler.

TMZ’nin kaynaklarından biri, olayın “klasik Mick Jagger/Keith Richards öfke patlaması” niteliğinde olduğunu belirtti.

TMZ’nin kaynakları, ikilinin arasındaki sorunun bir bölümünün Jon’un sürekli olarak Richie’yi küçük görmesinden ileri geldiğini söylediler. Bir diğer sorunun ise ikilinin para yüzünden çıkan kavgaları olduğu söyleniyor.

Richie, Çarşamba akşamı Kanada, Calgary’deki Bon Jovi konserinde yer almadı.

TMZ’ye konuşan gruba yakın kaynaklar, Richie’nin ekibinin, 19 Nisan tarihinde Richie’nin yaşadığı yer olan Los Angeles’da verilecek konserden önce ikilinin aralarındaki sorunları halledebileceklerine dair umutlu olduklarını belirttiler.(TurkishNY)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder