7 Nisan 2013

Gizem Karaca modern kül kedisi olacak!..

Önceki yılın Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca, yaşadığı sıkıntılı günleri geride bıraktı ve şimdi yeni dizisiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.



 Ocak ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda "Emir'in Yolu" dizisinde başrol oynadığı eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile 3 gün gözaltında tutulan Karaca, serbest kaldıktan sonra gözlerden uzak olmayı tercih etmişti. Anne ve babasının üzerine titrediği 21 yaşındaki oyuncu ilk iş olarak evini değiştirdi. Ardından gelen iş tekliflerini değerlendiren Karaca, geçen aylarda görüştüğü Gold Film'in patronu Faruk Turgut ile el sıkıştı. Karaca, "Dila Hanım" dizisini çeken Gold Film'in yeni projesi "Benim Hâlâ Umudum Var"da sürpriz bir erkek oyuncuyla başrol oynayacak. 

Amerika'ya gidiyor
Modern bir kül kedisi hikâyesini konu alan dizide Karaca, üvey baba terörü yaşayan, kıskanç üvey kardeşlerine karşı ayakta kalma savaşı veren Umut isimli masum bir kızı canlandıracak. Deniz Akçay'ın senaryosunu yazdığı dizide Karaca'nın hayat verdiği Umut, karşısına çıkan aşkla beraber bambaşka bir hayata adım atacak ve şöhret olup renkli dünya ile tanışacak.
Yapımcı Turgut, dizinin çekimleri önce Karaca'nın eğitimi için de kolları sıvadı. İlk dizisi "Eve Düşen Yıldırım" için Fatih Aksoy'un hızlandırılmış oyunculuk dersi aldırdığı Karaca'ya şimdi de yeni yapımcısı Amerika'da oyunculuk eğitimi aldıracak. Karaca temmuz ayında başlayacak çekimler öncesi yapımcısının desteğiyle Amerika'ya gidecek ve özel hocalardan ders alacak.

Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder