3 Nisan 2013

Hayden Panettiere: Kusursuz Değilim!..

Glamour dergisinin Mayıs sayısının kapak kızı olan Hayden Panettiere, dergiye insanlar tarafından neden kusursuz görüldüğüne ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Fox News’un haberine göre 9 Nisan tarihinde gazete bayilerinde yerini alacak Glamour dergisinin Mayıs sayısına konuşan Hayden, çoğu kişi aksini düşünebilecek olsa da, kusursuz olmadığını söyledi.

Asla kusursuz olduğunu savunmayacağını ve kusursuz biriymiş gibi davranmayacağını söyleyen Hayden, aksinin gerçekçi bir tavrı yansıtmayacağını belirtti.

Hayden, Lindsay Lohan ve Amanda Bynes gibi kendi neslinden genç yıldızlara bakıldığında, insanların neden kendisini “Bayan Kusursuz” olarak gördüklerini anlayabildiğini de söyledi.

“Darmaduman bir Nesilden” olduğunu belirten Hayden, fakat ebeveynlerinin güvende ve ayakları yere basan bir kişi olması yönünde kendisine yardımcı olduklarından bahsetti.

Kendisinin de kulüplere gittiğinden, fotoğraflarının çekildiğinden bahseden Hayden, o zamanlar 16 yaşında olduğunu ve her çocuk gibi hayatı yaşadığını belirtti.

Fakat yanlış bir yolda ilerlediği anlarda kendisine mani olacak dostları ve ailesi olduğunu söyleyen Hayden, kendisini asıl kurtaran şeyin ise o zamanlar halen ebeveynlerinden çekinmesi olduğunu söyledi. Hayden, 18 yaşındayken dahi belli bir saatte evde olması gerektiğine dair ebeveynlerinin bir kuralı olduğunu belirtti.

Artık 23 yaşında olan aktris, zamanını “Nashville” isimli müzikal televizyon dizisinde şarkı söyleyerek ve erkek arkadaşı Wladimir Klitschko ile birlikte geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde ikilinin nişanlandıklarına dair çıkan haberlere rağmen, Hayden erkek arkadaşıyla olan geleceğine ilişkin pek sır vermedi.

Fakat genç yaşta evlenme gibi bir düşüncesi ya da bir planı olmadığını belirten Hayden, aynı zamanda bir gün anne olma yönündeki isteğinden bahsetti.

Olgun bir hayat sürdüğünü ve yaşını hissetmediğini belirten Hayden, anne olmak için doğmuş gibi hissettiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder