25 Mart 2013

Sacit Aslan’dan Emel Sayın hakkında şok açıklama! Emel Sayın hangi rezilliklerin yaşandığını iyi bilir!

Hürriyet gazetesinde İzzet Çapa’nın sorularını yanıtlayan Emel Sayın ortalığı karıştırdı…

Sacit Aslan da bu sabah Aramızda Kalsın programında, Emel Sayın hakkında sert açıklamalar yaptı…

EMEL SAYIN GEÇSİN BU PALAVRALARI

Sacit Aslan Emel Sayın için ‘İşe başlayana kadar bir çok istekleri vardır, ama işe başladıktan sonra kolaydır. Çalışana kadar deveye hendek atlatır. İzzet Çapa’nın yaşı müsait değil bazı soruları soramaz. Fahrettin Aslan için çok özel bir insan diyen adam biraz sonra başına gelenler için onu suçlu göstermez.

Bazı şeyleri açıklarsam herkesin arkasından teneke çalarlar. Taksim meydanında bize iki kurşun sıktılar. O tarihte yaşanan (Emel Sayın Selçuk Aslan evliliği) kepazeliğin haddi hesabı yoktur. Söyledikleri Emel Sayın gibi birine yakışmıyor. Şahsiyeti ile örtüşmüyor. Ayıp ediyor. Ayrılığın içinde daha büyük kepazelikler var. Beni konuşturursa mahkemelik oluruz. Ayrılığın meydana gelmesinde birbirlerinin yüzüne bakamayacakları kepazelik var. Onun yüzünden neler yaşandı.

EMEL SAYIN’I GARDIROBA SAKLADIM

O kadar basit anlatılacak olaylar değil. Onu gardıroba sakladım. Niye saklanmış sorun. O kitap falan yazamaz. Bahsettiğim şeyin o ne olduğunu çok iyi biliyor. Emel benim kastettiğim şeyleri kitabında anlatsın ona secde ederim. Geçsin palavraları… Bu Selçuk Aslan işini hiç konuşmasın… O olayda eksikler var. Kendi eksiklerini kamufle etmek için Selçuk’a yükleniyor. Selçuk Aslan detaylarında boğulur. Biraz da kendi kardeşlerini anlatsın’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder