1 Mayıs 2013

Acun Ilıcalı tişört işine giriyor!..

‘Survivor’in çekimlerinden fırsat buldukça İstanbul’a kaçan Acun Ilıcalı, önceki gün Bebek’teydi. Ayaküstü soruları yanıtlayan Ilıcalı, tatil özlemini dile getirdi önce; ardından gireceği yeni iş kolunu açıkladı..


Yazın iki ay boyunca çalışanlarına izin verdiğini söyleyen Acun Ilıcalı, “Biz temmuz-ağustos boyunca tatil yapacağız. Bütün sezon, 130 program yapıyoruz, çok yoruluyoruz. Onların da dinlenmeye ihtiyacı var. 1 Temmuz itibarıyla ofisi panayır yerine çevireceğim” dedi.

Ilıcalı, "O Ses Türkiye" yarışmasının jürisini değiştireceği haberlerini de yorumladı: “Jürideki arkadaşlarımın başarısızlığı söz konusu değil. Jürilerin belli dönemlerde değişikliğe uğraması lazım ki yeni bir jüri gelsin, halk onu da merak etsin.”

"Survıvor"ın son bölümünde giydiği tişört nedeniyle eleştirilmişti sunucu. Bu konuda da söyleyecekleri vardı. Yakında kendi tarzını yansıtan tişörtleri, kuracağı internet sitesi üzerinden satacağını belirten Ilıcalı, “Türkiye'deki yetenekli tasarımcılara dizayn yaptırıp tişört satmalarını sağlayacağız. Satılan tişörtlerden onlar da gelir sağlayacak” dedi.

Seçkin Şenvardar/Milliyet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder