1 Mayıs 2013

Naomi Campbell, Milyarder Rus Sevgilisinden Ayrıldı!..

Naomi Campbell’ın Rus milyarder erkek arkadaşı Vladimir Doronin ile olan beş yıllık ilişkisinin sona ermiş olabileceği söyleniyor.

NY Post’un haberine göre 2008 yılından beri birlikte olan çift, ilişkilerine ara vermeye karar verdiler.

New York Post’a konuşan bir kaynak, Campbell ile Doronin’in ayrıldıklarını ve Doronin’in vaktini New York’ta eğlenerek geçirdiğini belirtti.

Hatta Doronin’in kısa bir süre önce, sarışın bir kadınla flört ederken görüldüğü söyleniyor.

Campbell ile Doronin’in karmaşık bir ilişkileri olduğunu söyleyen bir diğer kaynak, çiftin bazen ayrıldıklarını ve sonrasında tekrar bir araya geldiklerini belirtti.

Çiftin ilişkilerinin birçok açıdan bir iş anlaşmasına benzediğini belirten kaynak, Campbell’ın Doronin’in otellerine ve mülklerine bir çekicilik getirdiğini ve Doronin’in de Campbell’a aşırı derecede iyi davrandığını belirtti. Kaynak ayrıca, fakat ikilinin işleri dolayısıyla zamanlarının çoğunu ayrı geçirdiklerini söyledi.

Ayrılıklarına rağmen Campbell’ın, 22 Mayıs’ta İbiza’da gerçekleşeceği söylenen 43. doğum günü partisine Doronin’i de davet etmesi bekleniyor.

Bu arada Campbell ile olan uzun ilişkisine rağmen Doronin’in, 1998 yılında ayrıldığı karısı Ekaterina’dan halen boşanmamış olduğu söyleniyor.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder