24 Mart 2013

iPhone’a ritim kazandıracak akseuar "iEqualizer"

iPhone, akıllı telefon piyasasında artan marka ve model çeşitliliği karşısında giderek zorlaşan bir rekabet içerisinde kalıyor. iPhone 5S’in ne zaman sunulacağı henüz belli değil, ancak yaratcıcı fikirler iPhone’un yardımına koşmaya devam ediyor. En son örnek, iPhone’a ritim kazandıracak olan iEqualizer.

iPhone aksesuarları çağ atlıyor. Kamera lensi için sunulan Trygger Clip’in ardından, şimdi de gerçek bir ekolayzırdan neredeyse farklı olmayan iEqualizer Apple dünyasına sunuldu.

Japonya merkezli elektronik cihaz aksesuarları üreten Strapya World şirketi, özellikle genç kullanıcıların büyük ilgisini çekecek bir iPhone kılıfı üretti. Kılıfın yüzeyi, tıpkı bir grafik ekolayzıra benzeyecek ışıklandırma özelliğine sahip.

Ekolayzır kılıfının ışıklandırması, enerjisini her biri kılıfın içinde yer alan ve bir tuş büyüklüğündeki pillerden alıyor. Bu da, kılıfın iPhone bataryasından enerji tüketmeyeceği anlamına geliyor.

Chipchick sitesinin haberine göre, gerçeğine oldukça yakın yapılan ekolayzır, özellikle karanlık ortamlarda çok güzel bir görünüm ortaya çıkarıyor.



Ancak kullanıcıların iEqualizer’ı 7/24 kullanacağı biraz şüpheli. Üzerinde açma-kapama tuşu bulunan plastik kılıf o kadar kalın ki, iPhone 5’i neredeyse iki katı kalınlığa çıkarıyor.

iEqualizer’ın Mart sonunda veya Nisan’da internette satışa sunulması bekleniyor. Fiyat: 32.30 dolar.

ntvmsnbc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder