29 Mart 2013

The Beatles Üyesinden Yoko Ono İtirafı


"Ono ve John Lennon tanışıklığının grubu hayal kırıklığına uğrattı"

İngiliz müzik grubu The Beatles'ın dört üyesinden birisi olan İngiliz rock star Paul McCartney, John Lennon'ın sevgilisi Yoko Ono'nun grubun kayıtları sırasında stüdyoda olmasından rahatsızlık duyduklarını itiraf etti.

Sanatçı, Ono ve John Lennon tanışıklığının grubu hayal kırıklığına uğrattığını da sözlerine ekledi:

" John'un, o zamanlar Yoko hakkında ciddi düşünmesini şimdi anlayabiliyorum; grup olarak birbirimize çok bağlıydık, Yoko onun kaçış noktası oldu ve bu da John'u heyecanlandırıyordu. "

" Stüdyoya gelip de hiçbir şey yapmadan öylece oturması hepimizin sinirini bozuyordu. Bunları Yoko ile de konuşmuştuk. Bence o da durumun bizim için şok edici olduğunun bilincindeydi. Ne olursa olsun elimizden kayıp giden şeyler bizim için gerçekten de önemliydi. Tabii o zaman bunun farkında değildik. "



Tüm bu açıklamalara rağmen McCartney, daha önce Yoko Ono'nun grubun dağılmasından sorumlu olmadığını, menajer Brian Epstein'in ölümünden sonra yerine geçen Allen Klein yüzünden Beatles'ın sonlandığını dile getirmişti. Ünlü müzisyen ayrıca, Ono'nun desteği olmadan John Lennon'ın 'Imagine' gibi şarkılarını yazamayacağını da söylemişti.(Haber7)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder