28 Mart 2013

Justin Bieber: Gencim ve Hata Yapıyorum!



Asabiyet sorunu yaşadığını inkar eden Justin Bieber, kimi zaman kötü günler yaşadığını ve bunun büyüme sürecinin bir parçası olduğunu söylüyor.

US Weekly’nin haberine göre 19 yaşındaki pop yıldızı Justin Bieber son zamanlarda basına yansıyan kötü durumlarına ilişkin kendisini savundu.

US Weekly’ye verdiği röportajda, hakkındaki en büyük yanlış kanının kötü bir insan olduğunun düşünülmesi olduğunu belirten Bieber, bu durumun kendisini üzdüğünü söyledi.

İyi bir rol model olmak istediğini belirten Bieber, fakat bazı insanların kendisinin başarısız olmasını istediklerini dile getirdi.

Doğum gününden bir gece önce 28 Şubat tarihinde, Londra’nın dondurucu soğuğunda oteline üstsüz girerken görüntülenen şarkıcı, o sırada üzerinde halen konser turunda giydiği kıyafetleri olduğunu ve aceleyle oteline gittiğini belirtti.

7 Mart tarihinde şarkıcının bir konseri esnasında yere yığılması sonrasında hastaneye kaldırılması da basının yoğun ilgisini çekmişti.




Baygınlık geçirmesinin nedeninin o sırada yaşadığı grip rahatsızlığından kaynaklandığını belirten Bieber, olay günü konserde daha seslendirmesi gereken beş şarkı daha olduğunu ve dolayısıyla oksijen tedavisi alıp konseri tamamladıktan sonra hastaneye gitmeye karar verdiğini çünkü hayranlarını hayal kırıklığına uğratmamanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti.



Ayrıca bir gaz maskesiyle görüntülendiği anlara da açıklık getiren Bieber, söz konusu durumun arkadaşlarıyla arasındaki bir espriden ileri geldiğini belirtti.

Genç olduğunu ve hatalar yaptığını belirten Bieber, bunun büyüme sürecinin bir parçası olduğunu söyledi.



Kendisine yönelik olumsuz tavrın kendisini aşağı çekmesine izin vermeyeceğini belirten Bieber, pozitif bir insan olduğunu ve o şekilde kalmaya devam edeceğini dile getirdi.


İçinde bulunduğu endüstrinin insanı tüketebildiğini belirten Bieber, fakat etrafında kendisine destek olan iyi bir ekibi, ailesi ve hayranları olduğunu söyleyerek, sevginin olumsuzluğun üstesinden geldiğini ifade etti.

Mükemmel olmadığını fakat her geçen gün daha iyi bir insan olmaya çalıştığını da sözlerine ekleyen Bieber, ayrıca genç olduğunu, eğlenmek istediğini ve bunda yanlış bir şey görmediğini dile getirdi.




Ağustos ayında halihazırdaki konser turunu tamamlayacak olan Bieber’a, gelecek planları da soruldu.

Bir sonraki albümünü ve konser turunu düşündüğünü belirten Bieber ya da belki de bir süre işlerine ara verebileceğini söyleyerek net bir kararı olmadığını ifade etti.(turkishny.com)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder