18 Nisan 2013

İstanbul Calling Festivali'nde ön gruplar açıklanmaya devam ediyor!..

01 Mayıs – 30 Ağustos arasına yayılan 120 günlük bir müzik maratonu! Pozitif Live tarafından gerçekleşecek olan Vodafone İstanbul Calling, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Onlarca dünya starı, 20’ye yakın etkinlik, şehre yayılan pek çok önemli mekanda konser, panel, atölye çalışmaları, partiler ve daha pek çok fazlası bu sene festival bünyesinde şehri ele geçirecek. Vodafone ana sponsorluğu ve Garanti Bankası resmi sponsorluğunda dört aya yayılan ve farklı müzik türlerini bünyesinde barındıracak olan festival 2013 yazında Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturmaya hazırlanıyor.


İstanbul’da son yıllarda giderek yükselen “merak uyandıran şehir” imajını , müziğin gücü ile birleştiren bu festivalde BJK İnönü Stadyumu ve Parkorman gibi mekanların yanı sıra Babylon, Babylon Lounge, Salon İKSV, Milk Gallery, SAE, Maçka Parkı, Göztepe Parkı ve Pera Müzesi gibi mekanlar da yan etkinlikler için kullanılacak.

Alternative Park:!!!, The Maccabees & Thirty Second To Mars

23 Haziran’daki Vodafone İstanbul Calling’in indie müzik konser serisinin devamı niteliğindeki Alternative Park tek günlük festival, 30 Haziran Pazar gecesi Parkorman’da gerçekleşecek. Thirty Seconds To Mars ve The Maccabees öncesinde yabancı performansların açılışını yapacak isim de belli oldu,  yeni nesil alternatif rock grubu !!! (chk, chk, chk) Parkorman’da izleyecilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Indie Park: Emiliana Torrini, Noah & The Whale & The National
23 Haziran’da, Emiliana Torrini Vodafone İstanbul Calling Festivali kapsamında gerçekleşen tek günlük festivali Indie Park’ın açılışını yapmaya hazırlanıyor. Yeni jenerasyon indie folk grubu Noah & The Whale da Torrini’nin performansından sonra sahne alacak.

Iron Maiden, Tiesto, Sigur Rós, Urban & Hip-Hop Day, Indie Park, Alternative Park, Dance Day ve Placebo biletleri satışı devam ediyor!

21 Temmuz’da Parkorman’da sahne alacak Kesha konserinin biletleri 19 Nisan Cuma günü Biletix’ten satışa sunulacak.

Zengin programı, İstanbul’un dört bir yanına dağılan mekanlarda gerçekleşecek etkinlikleri ile yüzbinlerle buluşmayı hedefleyen Vodafone İstanbul Calling’in görkemli programını takip etmek için www.istanbulcalling.com adresini takipte kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder